Det må jeg sige. Arne holder 100%. Jeg må have sovet i timen.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
3. august 2011 15:53 (CET)

Arne er kult! Jeg kender ham godt, og har været med på første parket ved flere lejligheder :-)

Der findes en masse striber, og selv om man nok skal have været til fodbold, for at forstå det hele, så holder det hele vejen!

Cille.PNG

JaisT aug 3. 2011, 15:37 (UTC)

Èn af mine yndlingsdiscipliner er at skrive nogle næsten alvorlige artikler om noget som aldrig rammer Wikipedia, men som folk alligevel søger på...subkulturelle ting er fede fordi vi gør dem OGSÅ mainstream.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
3. august 2011 17:57 (CET)

Lige præcis! Spademann giver mulighed for SÅ mange forskellige genrer af artikler og konstruktioner, som "Vær sjov - ikke dum" så glimrende beskriver.
Jeg er jo ikke på Fjæsbog, men "Kender du Arne" har vist en side dér, som vist ikke har været opdateret et par år. Kan du smide noget link-noget derover, eller hvad kan man på den slags?

JaisT aug 3. 2011, 16:09 (UTC)

Næ men lige nu har jeg det sådan at det er sjovere at være på Spademanns- hvis man fanger den rigtigt er det ligeså socialt et netværk og som stiller større krav til folks socialitet. På Facebook oplevede jeg for en tid at jeg blev bedre til at skrive ting som folk synes var morsomme. Det er lidt i lavvande lige nu....... Jeg synes du skal have ærespladsen - der må være mange som ikke kender Arne.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
3. august 2011 20:37 (CET)

Ha! Havde slet ikke set, at du havde lagt den på FB!? Godt træk, og god stil!
Når jeg kommer i tanker om mere om Arne, så vender jeg tilbage med mere. Hans "far" hedder Rasmus, men det er jo ikke sjovt.

I mellemtiden kan jeg lave en "To-do" liste:

  1. Få os under 400 deadend-sider.
  2. Lav min egen Avatar.
  3. Få Brøndby til at vinde en fodboldkamp.
  4. Opret en profil på Facebook.

JaisT aug 3. 2011, 19:09 (UTC)

Hvis du gerne vil prøve hvordan det føles kan du prøve at skrive {{avatar}}~~~~ inde i linien i Indstillinger/Brugerdata/Signatur/Signatur. Så laver den det automatisk når du bruger knappen helt ude til højre (tre tilder).

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
3. august 2011 21:48 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.