FANDOM


Målet er at udfylde hver evig eneste dato i dette år. God kamp.

Mvh,
Broder Salsa (diskussion)

Fuck hvor er det godt. Folk med visioner flyver altid på 1. klasse. Man kunne måske modificere kalenderskabelonen så den peger hen mod en artikel for hver af dagene, men foreløbigt er det fint selvom der jo ikke sker lige meget hver dag. Nå pyt vi opfinder bare noget som sædvanligt.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
8. januar 2013 19:21 (CET)

Jeg har lavet en accordeon. Ved hver måned skriver man

{{2013|Maj - hønsenes måned|blah-blah-blah}}
Hvis folk synes det var sjovere med én lang smøre, så er det til debat.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
19. marts 2013 15:03 (CET)
P.s. jeg tror jeg vil prøve at lave noget som åbner den aktuelle måned.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
19. marts 2013 15:05 (CET)

Det er en god ide med Folde-ud-måneder, men jeg er lidt bange for at mange klikker på månedsnavnet og så ikke får fuldt udbytte af artiklen.

Kurt Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
19 mar 2013 19:57
Vi kan også bare ændre det så de i første omgang er foldede ud, sådan at folk selv kan folde dem sammen efter behag...Alternativt kunne man lave et eller andet så man kunne se en bid af hver måned...
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
19. marts 2013 20:03 (CET)

Jeg kunne nu bedst lide det i én lang smøre. Det skabte en dejlig form for kaos og kosmos på en gang. Er der flertal for klapsammen-boksene, so be it.

Mvh,
Broder Salsa (diskussion)

Kill your darlings - grundlaget for al udvikling. Det kan være behovet er mere udtalt når vi når december...
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
20. marts 2013 16:55 (CET)

Billeder redigér

Hvad blev der af "månedens begivenhed i billedformat"? Nogen særlig grund til at det er no more? Synes der er en vis anarki over billederne lige nu - hver måned bør fortjene et overbillede.

Iøvrigt fedt at så mange deltager i dette kaos. Det skal nok blive en god scrapbog i fremtiden.

Mvh,
Broder Salsa (diskussion)

En af hemmelighederne ved massehypes er også at få den humor man bruger indenfor en bestemt ramme harmoniseret. Nu er det mig der har placeret de fleste billeder og jeg synes det er OK er der er flere billeder hvis der er sket nogle bizarre ting, som hurtigt glider ud i glemslen.

Derudover vil jeg sige at det er en wiki. Hvis det fungerer rimeligt det der er på siderne, så har det også ret. Ellers vil jeg nok vente til nytår og så vælge et billede til hver måned i demokratiets navn. Der findes faktisk måneder hvor det er svært at vælge. Og så er det lidt svært på forhånd at sige hvad folk synes er stort og som bør fremhæves. I denne måned er det helt klart Maggie Thatchers død på trods af hun egentlig ikke har sagt særlig meget i mange år. Men på det punkt er vi jo rimelig enig med resten af offentligheden.

Så lad bare "anarkiet" køre lidt endnu for at sprede den ud - så kan du samle den når året er omme.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
18. april 2013 19:06 (CET)

Så må der oprettes en afstemning til nytår. Anarki er skam godt, så længe der altid liiige er et billede der skiller sig ud med en fin "månedens-vigtigste-begivenhed"-box. Det synes jeg i hvert fald.

Mvh,
Broder Salsa (diskussion)

Du kan se - det var den samme fejl da jeg lavede da jeg begyndte at lave klap-i-bokse. Jeg så kaos i stedet for at se mulighederne i kaos. Det er nok fordi at på et eller andet tidspunkt kommer systemet med sådan en fejlmeddelelse som siger at siden er ved at at være lidt for stor - det havde nogle kulørte bokse jo ikke lavet om på. Det primære formål må vel være at få så mange som muligt til at holde ilden ved lige, lige som i de primitive kulturer før man opfandte engangslighteren.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
20. april 2013 12:28 (CET)

Jeg ser din pointe Frode!

Artiklens succes har gjort den ret lang. Faktisk så lang, at hver eneste måned i denne form kunne være en selvstændig artikel, hvis den skulle have haft bibeholdt et element af overskuelighed.

Så jeg tilspørger eder: Ville det være et forsøg mere værd, at Frodes magi fik lavet collapse/expand bokse?

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
13. maj 2013 07:49 (CET)

I takt med de mange kulørte bytes omkring Thatcher og skolelockouten, så synes jeg at kaoset nu har nået et måske over-tilstrækkeligt kaotisk punkt. På min bærbar starter maj-måned ikke på et plant niveau, men skråt-op ad lockout-klummen. Det har irriteret mig længe, så lidt Frode magi kan skam godt komme på tale.

Mvh,
--Broder Salsa (diskussion) maj 13. 2013, 10:44 (UTC)

Jeg har tænkt lidt over det og foreslår at vi bruger faneblade så folk hurtigt kan komme fra måned til måned. Det er jo skønt så behøver man ikke at opfinde noget fancy. Jeg skal straks implementere det tilgængelighedsfremmende stykke kode. I øvrigt synes jeg at det der står i analysen af lærerkonflikten er ekstremt begavet. Selv mener jeg at det er Anders Bondo der er skurken. Han har selvfølgelig fået et vederlag og en fremtidig toppost. Det er lidt ligesom Rolf - han var den eneste man troede var ren. Men jeg kan ikke rigtig finde andet sted at anbringe den fordi kedelige konflikter hurtigt bliver glemt...
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
13. maj 2013 14:09 (CET)
Så det ser jo meget fint ud. man skal bare huske at Tabber ophæver TOC så man ikke kan lave kapitler på samme måde. Lærerkonflikten er lagt i en faktaboks under april - jeg skal gøre mit bedste for at overskue lægekonflikten når den kommer. Er der nogen som har tænkt over et dyr som har været puttet i vores mad i denne måned?
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
13. maj 2013 14:37 (CET)


@Jais Jeg kan godt lide at du elsker vores gode ven Mauricio. Det er jo lidt ligesom Allan Simonsen - han er en rigtig gamechanger. Vi har haft meget held med at booste folk med sjove navne. Jeg ved at Tammi Øst lever og har det godt endnu.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
14. oktober 2013 09:50 (CET)

Hey Frode

  1. Enig med det med Nelson. Jeg ville bare gerne udstille det paradoks der er i, at alle går op i en orkan, og i stedet glemmer en af verdenshistoriens store... Nogen gange er vi nok lidt vel navlebeskuende herhjemme.
  2. Sjovt med en rapportage fra Dåwntåwn Frederikssund - du er i verdens centrum lige dér :-)
  3. Hvorfor har vi ikke en "Frederikssund"? Ansvaret er DIT (Og så skal jeg nok få lavet Måløv ved lejlighed - Tak :-) )
  4. (Og i parantes) (Jeg har skrevet til Politiken - de har en serie om faktuelle fejl på Wikipedia, så det kunne være sjovt at få Spademanns med i loopet)
Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
7. december 2013 11:09 (CET)

Det er meget let at svare på. Det er fordi jeg i mellemtiden har lært en masse fine mennesker (mest byrådsmedlemmer) at kende og vice versa så det jeg skrev ville helt sikkert falde nogen for brystet. Den gode side af det er jo ikke længere føler at jeg er en tegneseriefigur...men jeg kan jo godt mærke jeg ikke jeg råber så højt længere....nå, man kan jo altid træde tilbage i underverdenen og starte forfra under andet navn.

Det som jeg kommer til at tænke på er hvordan TV2News fungerer. Helt ærligt -folk havde god tid til at lægge sandsække foran deres dør (der hvor det gjorde gavn vel og mærket), ingen mennesker omkom, ingen plejehjemsbeboere var strandet, folk som ikke kunne komme til Jægerspris kender som regel nogle varmestuer ovre på kontinentet...og så ved jeg at der som regel er god proportionalitet mellem de gode forsikringer og folk som har fjordudsigt, så selv om det er en lidt sur dag for nogle, så er der altså formentlig kun sket materiel skade...men hold da kæft nogle gode billeder. Det er jo altid godt hvis man skal slås lidt med forsikringsselskabet ,som du jo selv anfører, at man lige kan hive en NEWS-video frem hvor man lige kan se det øverste af havetrampolinen.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
7. december 2013 11:31 (CET)
Mht. Mandela udnyttede jeg de seje spademænds privilegium at når de har bevist at de kan lave en morsom leksikal artikel, så har de automatisk license til at nedbryde projektet indefra, dvs. begynde at sludre i overskrifterne, lave fodnoterne længere end selve artiklen, udstrege noget morsomt til fordel for noget selvhøjtideligt, bestemme at Tammi Øst er en stor skuespiller osv. osv. forudsat at meningen med stilskiftet på en eller anden måde er tydelig. Læs evt Samtalekøkken, wiki...
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
7. december 2013 11:40 (CET)

2013 går på hæld - Hvad var årets begivenhed redigér

Med en så veldokumenteret dagbog over 2013 dukker spørgsmålet op: Var der en begivenhed som gjorde indtryk og som afstedkom mest morskab.

Selv synes jeg at sherry-mandens død var spændende men synes da også at denne måned parkour-løber havde stil - ikke mindst fordi han var fuld...hvordan fanden kan man lave parkour og være fuld samtidig....

...nåmen skriv nogle gode forslag - så kan det være at vi kan lave sådan en alternativ nytårsafstemning...
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
8. december 2013 10:46 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.