FANDOM


Jeg er en led troldkarl...Den dag jeg næsten egenhændigt satte datoartiklerne på forsiden efter noget der mindede om demokratisk indholdsdebat, vågnede de forsvarende kæmper op til dåd. Hvad gør du mon når der ikke er flere datoer tilbage? Jeg mener Helgj er i stand er i stand til at grave nogle konger frem, som ikke engang Saxo har hørt om...
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
17 maj 2009 17:59 (CET)

Jaaah, så er der jo altid årstalsartiklerne, årtiartiklerne mv. -Og ellers kan jeg sagtens finde på dage, som ingen har hørt om! ;-). - Ej min store grumme plan er nok at gå videre med vinter-OL artiklerne (den lange række røde links under "ønskede artikler" genere mine øjne) - på dem jeg allerede har lavet mangler der jo først og fremmest illustrationer, og så erindrer jeg noget om at du fiflede lidt med nogle topscorelister, men om/hvordan de skal indkoopereres, så de bliver sjove ved jeg endnu ikke.

PlatonDJ Platon (diskussion)
søndag 17. maj 2009 20:22
Åh gud ja, det var noget med nogle flag. Måske kunne jeg se på projektet igen og lave en lidt mere handy skabelon til medaljeforfordeling. Det styrker altid autenciteten at se nogle flag.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
17 maj 2009 22:15 (CET)

Du skal være hjertens velkommen! :-)

PlatonDJ Platon (diskussion)
søndag 17. maj 2009 23:22
Ja, så får vi da gnedet mere salt i såret hos det ærekære norske publikum. I øvrigt er det vores tredie fremmedsprogede datoartikel. Vi har også én på thailandsk et eller andet sted.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
18 maj 2009 07:18 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.