FANDOM


Timingen kan diskuteres - men det lover godt for endnu et julemagasin. Hvad med sådan noget social-pis: Et gavekort til mændenes herberg samt et nummer af Hus Forbi eller køb et barn i Grækenland.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
6. januar 2013 00:14 (CET)

Æhh hva' for et Julemagasin. Vi fandt ud af at man havde nogle steder hvor man kunne oploade pdf-filer som magasiner. Desværre er henvisningerne på siden yil enserver som jeg glemte at betale for. Så her er rsterne.

http://issuu.com/spademann/docs/spademann


Hey Frode

Jeg er helt klar på, at vi til den tid laver et julemagasin á la det som du dér viser (Jeg anede ikke at det eksisterede!? Det er da ellers temmelig godt!). Når vi kommer hen senere på året, er jeg klart klar til at give en hånd med på teksten og den slags.

"Årets julegave" mener jeg nu er en ting man kan more sig over hele året. Jeg prøver lige at få den lavet færdig, og i den forbindelse laver jeg nok en ombytning så de ligger kronologisk. Det vil gøre det lettere at sætte på i bunden, når det i fremtiden bliver jul igen.

Hvis jeg kan bede dig om en ting, så skulle det være: Kan den peppes grafisk på nogen vis (baggrund, skrifttyper etc.)? Den lander vel på ~14.000 anslag, og bliver derfor meget tung at se på, selv om der er lidt illustrationer. For at den ikke bliver for uspiselig, så ville det være fint med lidt variation i virkemidler.

Ellers god jul :-)

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
6. januar 2013 09:41 (CET)

Ja det er temmelig godt. Det er også mig som har skrevet de fleste af artiklerne - jeg var noget mere skarp i pennen dengang. Lad os se jeg har lavet den med Gud og gløggen og sex hos svigerfamilien, brevkassen for narkomaner og så sad jeg i én uge og lavede DTP. Da jeg så var færdig kunne jeg næsten bruge det som reference til Aller-koncernen fordi det stor set lignede samtlige de magasiner jeg havde gloet i, men det var rigtig spademandsk og som du kan se så var Daimi god til at visualisere. Han kom med forslag til de mærkelige reklamer - bøsser der drak Rich's og kvinder med store patter som reklame for Arla og han lavede også det første udkast til forsiden.

Jeg synes det var med til at løfte hele projektet her - men næste år var truget tomt. Man havde ikke rigtig ressourcerne til at lave en ligeså god 2'er undertegnede inklusiv. Men lad os nu se - der er et stykke tid til jul.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
6. januar 2013 10:40 (CET)

Speltkusse ? ! redigér

Selvfølgelig skal speltkussen have sin egen side af den simple grund at alle søger på det men ingen ville kunne finde det på Wikipedia.

Kender I det man styrer sikkert og bevidst hen i Netto-køen til den flotte pige indtil man så opdager hendes Ø-mærket designertilværelse på båndet, og spekulerer om hun også har fået piercet et Ø i skamlæberne så man er hel sikker på at få en sund og proteinrig chlamydia med hjem fra besøget i godteposen. Det må være det en speltkusse er...
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
7. januar 2013 15:01 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.