FANDOM


Teacher

Da din lærer var hhv. 25 og 31 år gammel

"Jeg lever og ånder for børnene!"

~ Nyuddannet Lærer om Hvorfor vedkommende valgte lærergerningen


"HA! Prøv Abegrotten i én dag, I dare you!"

~ Din klasselærer om ovenstående citat


Din Klasselærer er en person der engang søgte ind på lærerseminariet fyldt af håb for fremtiden, og et hjerte der bankede for at undervise børn i betonkommunisme og andre ting. Men så fik staklen DIN klasse. Nu sidder vedkommende og kæderyger for at dulme nerverne, græder over sit liv tre dage om ugen og beder til alle guder i verden om at gå ned med stress så vedkommende kan få lidt afspadsering, for man kan ikke få vikarer til dig og dine små venner.

Kort sagt: Din Klasselærer er døden nær, og det er kun din skyld!

Livet med din klasse redigér

Da din klasselærer i en alder af 25 år stod som nyuddannet i et samfund med tre lærere pr. elev, så det ikke godt ud, men så ringede inspektøren fra din skole og tilbød et job som klasselærer, stillingen enhver nyuddannet betragter på linje med Den Hellige Gral fyldt med Ridderkors og en invitation til at deltage i Paradise Hotel. Din klasselærer var lykkelig, men så mødte vedkommende dig og dine små venner:

Som enhver sund specialklasse bestod din klasse af ca. 58 elever i alderen 6-17 år, fordelt på 60 ødelagte stole og en flok borde med ordet 'tissemand' ridset ind overalt. Af sikkerhedsmæssige hensyn ejede ingen af jer en blyant, men deltes om en kasse knækkede farver som børnehaveklassen havde kasseret. Og mand hvor kunne I bruge dem: jeres samlede finmotorik begrænsedes til at slikke snot af jeres overlæber, både på jer selv og hinanden. Der var natuligvis tilknyttet et par støttepædagoger til din klasse som for længst havde skiftet arbejdsfunktion fra social støtte til blot at lære 12-årige at gå på toilettet.

Din klasselærer mødte op den første dag med en fuld læseplan og en kubikmeter bøger om avanceret pædagogik - seks år senere sad staklen og læste 'Anders And & Co' som i gennemsnit manglede 11 sider pr. eksemplar. Støttepædagogerne tog som regel en lur i klassens puslerum...

Se ogsåredigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.