Spademanns Leksikon

Et typisk billede af din brors berømte smil.

"Joh, ham kender jeg godt... Vi knaldede i fjor."

~ Oscar Wilde om din bror


"Ad, ikke ham - han vil helst i numsen!"

~ din søster om din bror


"Jeg har den totaleste respect for ham!"

~ Narkoman om din bror


Din Bror er kendt vidt og bredt, i sin landsby, som 'områdets største gangster', til trods for at han altid sidder inde for ting de virkeligt tunge drenge ville grine af.

Social Baggrund[]

Udover dig, din mor, din far, din anden bror og din søster er der ingen i din familie der fejler noget, så det lå ikke just i kortene at Din Bror skulle ende som han gjorde. Din familie er vanvittigt velfungerende, og alle kan lide jer. Tillykke, din sjover!

Uddannelse[]

Din bror synes at det var vældigt sjovt at gå i skole, faktisk så sjovt at aben fjolset først blev overført til skolens specialklasse og derefter tilbragte et års tid alene med en lærer der hadede ham, såvel som dig. Efter mange vellykkede pædagogiske eksperimenter, herunder ritalin,valgte man at overføre ham til en pengefabrik professionel plejefamilie, der blev kendt kommunalt for at have en unge i pleje der sked i folks klædeskabe.

Venner[]

Din bror har altid omgivet sig med masser af venner af samme støbning som dig og din anden bror ham selv. Han er f.eks. nære venner med en del flotte fyre og Narko-Johnny, men stik imod al fornuft har han ingen venner fra gymnasieskolerne.

Karriere[]

Din Bror lever efter parolen If you can't do the time don't do the crime, hvorfor han ved mindst to lejligheder er flygtet fra spjældet, og nu er uforstående overfor, hvorfor man har overført ham til et lukket fængsel istedet for at lade ham blive i et åbent. Han mener at det er i fængsler man møder de virkelige venner, der alle sammen skiftes til at true ham for hans ufattelige dumheder. Hans valg af levebrød skaffer ham masser af piger, og i særdeleshed nogle fede flergangsmødre med tatoveringer i ansigtet.

Citater[]

Naturligvis er Din Bror vært ved en række udødelige citater, som f.eks.:

"Det' lissom princippet i det!"

~ Din bror om sin utilfredshed med en berettiget anholdelse

"Neeej..."

~ Din bror om tilbuddet om en uddannelse

"Neeej..."

~ Din bror om tilbuddet om en uddannelse, for fjerde gang

"Er hun ikke bare lækker, gutter!"

~ Din bror om din fede svigerinde

"Luk røven!"

~ Din bror om det åbenlyse som andre godt ved

"Det er min families skyld!"

~ Din bror om hvorfor han røvede banken/supermarkedet/optikeren/Gamle-Torben


Du må da være en stolt bror!