FANDOM


Dinandenbror

Dette billede er ikke vellignende.

"Jeg nakkede engang Ozma da jeg var level 62!"

~ Din anden bror om sit livs højdepunkt


"Nøh, det er fucking umuligt hvis du er under level 85."

~ Dig om ovenstående


"Er der stadig FFIX-spillere!?"

~ Oscar Wilde om ovenstående citater


"Fuck, nogle nørder..."

~ Din bror om sine brødre


Din anden bror er kendt som din families stolthed, skønhed, hjerne og pryd.

Uddannelse redigér

Din anden bror er den eneste af dig og dine søskende som din mor rent faktisk praler af. Han har, modsat jer andre, gennemført en uddannelse, og formåede endda at forlade 9. klasse med det din far opfatter som herregode karakterer (6 i Mundtlig Dansk, 6 i Formning og 7 i Fri Leg - 5 i alle andre fag, bortset fra matematik, Skriftlig Dansk, Engelsk, Tysk, Idræt, Fysik/Kemi, Geografi og Biologi som alle sammen udløste 03).

Pga. det relativt høje Snit, har han ingen planer om at spilde tiden med andre uddannelsesniveauer, nu hvor han allerede har noget at falde tilbage på. Hvorfor skulle han i grunden også dét - det er jo 3 år siden at han som 22-årig gik ud af skolen, og han skal da lige have lov at finde sig selv...

Socialt Liv redigér

Din anden bror har - modsat dig og resten af din familie - faktisk nære venner, som har fulgt ham blindt siden 2. gang han gik i 6. klasse. Nogle kan synes at Sigurd[1], Ludvig[2] og Lasse[3] er en anelse klamme, men dét skyldes bare fodsvamp, sædrester og cola.

LazYb8 redigér

Der verserer en del rygter om at din anden bror skulle være det fjollede alterego til ingen ringere end selveste Netfænomenet, Afguden og Profeten LazYb8, der som bekendt afslørede en kommende kæmpeføderation bestående af USA & EU, der angiveligt får forkortelsen TAU. En udsending fra Netavisen 'Ctrl/Alt/Del' har spurgt din mor om den påståede forbindelse, og hendes svar var klart:

Javist har han skrevet dét dér du taler om, hvad helvede det så er. Han har selv sagt, at han brugte programmet 'Copy Paste' til dét dér skrivning

Referencer redigér

  1. Pædofil Barnemorder
  2. Lyder som et havdyr når han taler
  3. Er på 4. år i erhvervspraktik på TV Glad
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.