Spademanns Leksikon

Dimser er ofte røde, men det er bestemt ikke nogen regel, selv om en rød dims har angrebet den sorte lommelygte herover, lidt til venstre for midten. Måske er det et forsøg på tvangskopulation fra den røde dims' side, men på den anden side, så ser lommelygten ud til at være stor nok til at klare sig selv. Under alle omstændigheder kommer det ikke inden for denne billedteksts beføjelser at beskæftige sig yderligere med det hypotetisk seksuelle forhold mellem den røde gummidims og den løsagtige sorte lommelygte, selv om lommelygten godt nok er en smule udfordrende klædt og helt åbenlyst ser ude til at være tæt at være spændt op til lir tændt ... I nederste højre hjørne ses en lille, rød gummibold. Dén er beregnet til at stikke op i numsehullet rektum røven, så alle dine mest intime Facebookvenner - via et indbygget webcam - kan få adgang til dit virtuelle "glory hole"

En dims er en mellemting mellem en himstregims og en dippedut. Ordet optræder i Ordbog over det Danske Sprog under biord og falbelader.
Dimser kan være nyttige ting, hvis de optræder på rette tid og sted, men det er mere end én gang sket, at der har manglet en dims i tv-programmet Antikdullen lige når man stod og skulle bruge den.
Således måtte Carl-Mar Møller opgive en programlagt voldtægt af Marianne Jelved, da hans dims gik i stykker og det viste sig umuligt at skaffe en frisk dims sådan lige på en studs.

Ting der kan minde om dimser[]