FANDOM


(Siden blev oprettet: Diktatoren er ham der bestemmer.)
 
Linje 1: Linje 1:
Diktatoren er ham der bestemmer.
+
== Afgrænsning ==
  +
En diktator er [[ikke]] den, der læser diktat op i skolen og giver dig -03 for din præstation, selvom den dikterer diktaten. Den fejlslutning må man endelig ikke begå.
  +
  +
== Demokratiets rolle ==
  +
Når [[demokrati]]er spiller fallit og taber [[magt]]en, kommer der altid en og tager magten i stedet for. Det er typisk en [[wannabe]]-diktator, der ikke har [[tid]] til at vente på at [[folk]] frivilligt begynder at stemme på ham. Den slags koster i øvrigt også mange [[penge]], og det gider den slags [[type]]r heller ikke investere [[i]].
  +
  +
== Anvendte metoder i diktatur ==
  +
[[Tortur]] bruges meget i diktaturer, og ikke kun på [[ko|kreaturer]], men på [[menneske]]r, der ikke gider makke [[ret]]. Afpresning er også ofte set, de fleste diktatorer holder meget af penge, derfor.
  +
  +
== Hvordan slipper man af med en diktator ==
  +
Det er lettest, hvis man bor i et land, hvor der er [[olie]], som USA gerne vil have fingrene i. For så starter [[USA]] blot en rask lille [[krig]], under dække af [[terror]], og så er den [[skid]] [[slå]]et.
  +
  +
[[kategori:samfund]][[kategori:politik]]

Versionen fra jan 16. 2009, 00:03

Afgrænsning

En diktator er ikke den, der læser diktat op i skolen og giver dig -03 for din præstation, selvom den dikterer diktaten. Den fejlslutning må man endelig ikke begå.

Demokratiets rolle

Når demokratier spiller fallit og taber magten, kommer der altid en og tager magten i stedet for. Det er typisk en wannabe-diktator, der ikke har tid til at vente på at folk frivilligt begynder at stemme på ham. Den slags koster i øvrigt også mange penge, og det gider den slags typer heller ikke investere i.

Anvendte metoder i diktatur

Tortur bruges meget i diktaturer, og ikke kun på kreaturer, men på mennesker, der ikke gider makke ret. Afpresning er også ofte set, de fleste diktatorer holder meget af penge, derfor.

Hvordan slipper man af med en diktator

Det er lettest, hvis man bor i et land, hvor der er olie, som USA gerne vil have fingrene i. For så starter USA blot en rask lille krig, under dække af terror, og så er den skid slået.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.