FANDOM


Dieanotherdaykamp

Da instruktøren var lidt kinky, lod han Pirs og Sir Toby slås i underhyllere. Mums for kendere!

Die another day var den sidste jamesbondfilm med Pirs Broznnn. På dansk blev titlen Die another day, fordi det var mere mundret.

"Dette er den sidste film med Pirs! Nu ska' han sgu på afvænning!"

~ Michael G. Wilson om Pirs


Pirs var ligeglad:

"Jeg er sludda li-børp-glad! De ka bare "#!" ka de!"

~ Pirs om de mange penge han nu ville gå glip af


Da Pirs derfor ikke rigtig var til at stole på, valgte producenterne gladeligt at lave 90% af filmen som computeranimation.

En af skurrrrrkerollerne blev spillet af Sir Toby, kendt fra 90-års fødselsdagen.

Handlingenredigér

Det er noget på Island og en koreaner, der vistnok er europæer og en skam for sin fader. Og Pirs bliver kidnappet, men selvfølgelig kommer han fri og så sprænger flyet i luften, fordi der igen er vrøvl med de satans satelitter. Det hele ender i fryd og gammen, da Pirs bliver kørt til afvænning i en Carlsberg-vogn. Hele mulevitten varer et par timer og man ser næsten Halle Berry uden tøj.

Desværre gik et eller andet galt under optagelserne, så man fik aldrig stoppet satelitten igen. Ærgerlig, ærgerlig! Foreløbig har den smeltet 1/4 af sneen ved polerne.

Bondbabesredigér

Dieanotherdaypike

Den skjønne Rosamunde er næsten for mums til skurkerollen. Men hun dør skrigende, da hun tæskes ihjel med en affaldspose fyldt med gamle bleer.

Dieanotherdayhalle

Nådada! Nådadadada! Nådadadada! Nådad(forkortet af red.)adada!

Da den originale castingmedarbejder blev syg og måtte gå hjem med tømmermænd, overlod man castingen til Gyda Larsen, den i dag næsten ukendte, danske, lesbiske skuespiller. Det var et godt bytte, for sjældent har vi set sådanne lækkerier i en af disse film.

Musikkenredigér

Madonna genindspillede True Blue til filmen i en nyere og strammere version og - så vidt vi kan skønne - på spansk. Mere herom længere nede.

Gimmicksredigér

  • Verdens første usynlige bil. Det blev desværre aldrig den store succes og bilen blev aldrig sat i masseproduktion. Sandsynligvis fordi ingen ville købe en så dyr bil, når man ikke kunne prale med at have den stående i indkørslen. Og konen blev også ved med at køre ind i den med hendes forbandede cykel!
  • Et meget stort brændglas.
  • Nedsmeltningen af polerne.
  • En koreaner, der bytter hud med Michael Jackson, så han til forveksling ligner den europæiske skuespiller Sir Toby Stevens.

Nu på DVD - en anmeldelseredigér

Kritiklogo
Af vor udsendte medarbejder, P. Pedersen, Ølgod Tidende

RatingStarRatingStarNegRatingStarNegRatingStarNegRatingStarNegRatingStar

Straks i Fakta bemærker vi, hvordan denne film ligesom slanger sig lækkert på hylden mellem Emil fra Lønneberg og Landlord ketchup. 49,50 kr. Det er billigt og plasticwrappen omkring dvd'en er ubrudt, så vi tager chancen og lægger den indenfor vesten i indkøbskurven. Så bliver der også råd til en kasse med 24 bjørnebryg, og da vi er alene hjemme hele aftenen, så skal det nok blive hyggeligt.

4 bjørnebryg senere ankommer vi til vor lejlighed, hvor vi med lidt fingersnilde og køkkenkniv får brudt plastic'en, ødelagt papiromslaget og smidt dvd'en i maskinen. Derpå smider vi os på divaneseren med kassen inden for rækkevidde og går med fjernbetjeningen i gang med at foretage de indledende valg:

Først skal vi vælge sprog. Mulighederne er:

  • English
  • Deutsch
  • Castellano

Engelsk kan vi ikke, tyskerne kan vi ikke lide, så det bliver castellano, der lyder som en lækker lille rødvin fra det sydlandske. Det viser sig at være spansk.

Næste skærmbillede er mere enkelt. Der er kun en mulighed, så vi vælger:

  • Activar

Og derpå

  • Iniciar Pelicular

der vistnok betyder start filmen.

Og så går det ellers tju-hej, vilde dyr: Inden startsekvensen er overstået har vi kværnet 3 bjørnebryg mere og røget 2 cigaretter.

Så får Pirs dyppet snuden i alletiders største Vodka-Martini, men den er lidt for kold og alle koreanerne ser sure ud på spansk. Madonna stemmer i med titelmelodien, som vi ikke helt for fat i, da vi lige skal ud og tisse, men vi tror det er den dér "Papa don't preach" på spansk, altså.

Dieanother1

Et lille uheld forringer midlertidigt billedkvaliteten. Den grimme smag i munden klares med en Gajol.

Vel tilbage igen! For bedre at kunne følge med i filmens handling vælger vi at ryge den næste cigaret igennem næseboret, så bajeren har fri passage gennem mundhulen og vi bedre kan få fat i alle de fine nuancer, der gemmer sig i de 7% alkohol. Det viser sig desværre at denne nyskabelse indenfor rygning og druk prøvesmagning er en dårlig ide, idet røgen går i maven og øllet går i lungerne.

Idet vi skvatter ned på gulvet har vi et lille surt opstød, der desværre sitter sig på skærmen. Det klares dog let med en sok, hvilket yderligere har den fordel, at det kan gøres mens man ligger ned. Derefter er det en god idé at snuppe en lille halspastil, hvis vi skulle få selskab. Sokken skal blot lægges i blød i lidt biotex, men det må vente til vi er mere ædru i morgen.

Den næste scene er en ildløs. Vi har tabt en smøg i sofaneseren, mens Pirs drikker Halle Berry under bordet i en lækker bikini, men det hele klares let ved at hælde en halv bajer ud i sofapuderne. Ingen panik!

Og sandelig - om ikke det hele eksploderer i et orgie af vold og skældsord! Kællingen Konen kommer hjem i utide, og det kan nok være, at hun kan klappe os grundigt af med et vådt håndklæde. Grædende fortrækker vi til badeværelset, hvor det viser sig, at vi har skidt i bukserne - selv om vi troede, det kun var en lille sivert. Der lugter af ammoniak, eller sådan noget.

Sammenlagt kan jeg ikke give denne film mere end tre ølkapsler ud af 24, da de øvrige ligger under sofaen.

Er der nogen der kender en billig skilsmisseadvokat?

Mums Denne artikel er blot et enkelt stykke af den vidunderlige helhed der kaldes Portal:James Bond, som er blevet fremstillet med den største omhu og medfølelse af kompetente hænder. Værs'go at læs!
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.