Spademanns Leksikon
Spademanns Leksikon

(DNT) er den nyeste af de to testamenter, hvorfor Det Gamle Testamente ikke er gyldigt mere.

Hold kæft, hvor blev alle dem, der var nævnt i Det gamle testamente sure, da de opdagede, at der var skrevet et nyt og at de nu ikke arvede en skid.

Bogen er skrevet af forskellige mere eller mindre ukendte forfattere - alle mere eller mindre amatører. Bogen er ikke inddelt i kapitler, men i evangelier. Da det blev lidt tyndt i forhold til det gamle, fyldte man også lidt breve i.

I forhold til Det gamle testamente er bogen mere en roman end en samling noveller og har den samme hovedperson Jesus Kristus fra start til slut, dog med en lille pause inden slutningen, hvor han bliver kaldt tilbage for at modtage folkets hyldest.

Til forskel fra Det Gamle Testamente som var fyldt med mord og sex, handler DNT mere om menneskekærlighed, forræderi, sprut og tortur.

Det der ikke står noget om i Apostlenes Ugerninger var hvad de rent faktisk arvede. Der er nogen som mener at Jesus var barnløs[1] og derfor ingen arvinger havde og derfor havde brug for nogle til at skrive et testamente for ham. Dan Brown afviser dette - det kan læses i Dan Browns evangelium, også kaldet Da Vinci Mysteriet, som står i Biblens hemmelige skrifter.

Mateus, Imerko, Lucius og Hansi var de eneste i hele Palæstina som kunne skrive og de skrev også det egentlige testamente. Det eneste apostlene arvede var en masse myrra skær - noget værre snask som kvinderne kom i hovedet på ham (Jesus), derudover en lommekniv, et Asterix-hæfte, et Ole Erling-bånd, et udkast til en musical og et vandrekort.


  1. Det mente han også selv