FANDOM


Tp2017

Det nye cast, i 2017-versionen. Fra venstre mod højre: Albert, Charles, Caroline, Mary, Laura, Carrie og Grace.


"Far?"

~ Amalie fra Paradise om samtlige drukkenbolte i serien.


Det lille hus på prærien (2017) er et moderniseret remake af den oprindelige tv-serie fra 1970'erne- og 80'erne. I denne nye version, viser filmmagerne hvordan familien Ingalls ville leve, hvis de eksisterede i nutiden, med de muligheder familien rent faktisk ville have.

Handlingredigér

Familiens overhoved, Charles, er evigt arbejdsløs, og bliver træt af at jage bjørne i Kansas' skove, så han putter sin familie ind i deres campingvogn, og kører mod det forjættede land, Minnesota. Vel ankommet til en udørk, køber Charles et stykke udpint landbrugsjord på klods, og aftaler med ejeren, at han kan afdrage ved at arbejde på det lokale savværk, for én dollar om ugen. Resten af lønnen bliver trukket som afdrag. På grunden står en gammel, hullet og miserabel lorte-trailer, som familien flytter ind i. Der er ikke rindende vand, men til gengæld vildhunde der æder høsten hvert år. Det lille lokalsamfund, Walnut Grove, råder til gengæld over en Wallmart, et savværk, et postkontor og en kirke, hvor børnene går til indoktrinerende søndagsskole, hver dag.

Familien Ingallsredigér

Selve familien ligner til forveksling de oprindelige roller (fra TV-serien - ikke bøgerne):

Charles

Evigt arbejdsløs, nævenyttig bonderøv, der gik ud af skolen som 10-årig og blev gift som 15-årig. Charles vægter den amerikanske frihed meget højt, og blander sig derfor jævnligt i andres privatliv. Fritiden bruges på at se Fox News.

Caroline

Hjemmegående husmor, og tidligere lærerinde i søndagsskolen. I denne indspilning, har hun faktisk succes med at skære benet af sig selv, så familien kan få mere i bistand. Caroline er en fanatatisk bibelentusiast, og tilbringer hver lørdag foran guvernørboligen, hvor hun svinger vildt med armene og skriger "God hates fags!"

Mary

Mary er familiens ubestridte læsehest, og har formået at stave sig igennem indtil flere bøger, alle skrevet af Dr. Seuss. Mary bliver permanent blind, da hun drikker træsprit sammen med Willy, der er søn af Wallmarts lokale varehuschef. Mary bliver gift kortvarigt med en advokat, der skrider så snart han finder noget bedre.

Laura

Familiens pige nummer 2 i flokken, lider af voldsom kønsforvirring, stjæler med arme og ben, brænder Marys horeunge inde, og gifter sig med en tilflytter, Almanzo, der banker konen.

Mre

Familiens husven, Mr. Isaiah Edwards.

Carrie

Carrie siger kun få sætninger, desværre oftest "Yes, Pa", så hun bliver gravid som 12-årig, med Charles. Carrie bliver journalist, og får en fastansættelse hos The Montana Militia, hvor hun skriver en leder der roser Tea Party-bevægelsen, og NRA's engagement i Columbine-massakren.

Grace

Familiens yngste datter, og muligvis uægte barn af Charles og nabokonen Fru Garvey, men dét véd vi ikke med sikkerhed endnu, for sæson 3 er stadig kun i post-production.

Albert

Familien Ingalls adoptivsøn, og efter alt at dømme, den ældste søn af én af Charles hemmelige familier, der bor i hhv. Mankato og Sleepy Eye. Albert er et ægte stykke White Trash, der en periode boede under en trappe, drev illegalt spil som 10-årig, gik ud af skolen som 14-årig for at gifte sig med en pige der blev gravid med smeden, og som begynder at stjæle for at finansiere sit narkotika-misbrug. Han lyver sig i øvrigt også højere, for at indynde sig hos en handikappet rigmandstøs.

Familien Olssonredigér

Denne familie fortjener et afsnit for sig selv: Konen er en fed, dominerende sæk, der skriger af omgivelserne og tæver sin mand, der er den lokale varehuschef for Wallmart.

Willy

Deres søn Willy består først grundskolen 3-4 år efter sine jævnaldrende, og fordriver tiden med at belure de lokale piger, gennem diverse køkkenvinduer.

Nellie

Modsat i originalversionen, spilles Nellie ikke her af en King Joffrey-look alike, men af canadiske Lauren Southern. Nellie er familien Olssons ældste barn, og eneste datter, der gifter sig med en jødisk virksomhedskonsulent, for dermed at kunne sikre familieformuen.

Se ogsåredigér

Det Lille Hus på Prærien (originalen)

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.