FANDOM


"Det kan misforstås" er noget som alle drengene fra din egen klasse altid siger. Dette gør din klasse til den mest upopulære klasse, og at hende den lækre fra parallelklassen ikke gider at tale med dig (sidstnævnte har måske ikkemeget med emnet at gøre, da hun ikke gider at snakke med dig under nogen omstændigheder). Dette får dig til at hade alle andre drenge end dig selv, og siden alle piger hader dig i forvejen, har du nu ikke længere nogen andre venner end dig selv. Bagefter ender du med at blive sindssyg og konstant forestille dig en usynlig ven der hedder Klaus. Klaus begynder også konstant at sige "Det kan misforstås". Nu hader du også din fantasi, og dermed dig selv


Anvendelse af "Det kan misforstås" redigér

"Det kan misforstås" siges hver gang nogen siger noget, og betyder noget i stilen med "det lyder som noget sexuelt" eller udtrykket "som man siger".


Misforståelsen redigér

Her bringer vi et uddrag af Wikipedias artikel om harmonikaen:

Den rå uforfalskede vare Når man siger "Det kan misforstås" forstår man det selv som:
En harmonika (spillet af en harmonikaspiller) er et musikinstrument, der klassificeres som et tungeinstrument. Dets toner kommer fra invendige metalblades vibrationer, sat i gang af lufttryk, der dannes med en blæsebælg. Der findes flere forskellige typer af harmonikaer. En enkelt type har sit eget egennavn, akkordeonet (spillet af en akkordeonist). En harmonika (kneppet af en harmonikaludder) er en larmende dildo, der klassificeres som en Penis. Dets sæd kommer fra nossernes vibrationer, sat i gang af kontakt med en skede, der dannes ved et blowjob. Der findes flere forskellige typer af harmonikaer. En enkelt type har sit eget egennavn, akkordeonet (spillet af en akkordeonludder).

Her bringer vi et uddrag af Gamereactors anmeldelse af Hour of Victory:

Den rå uforfalskede vare Når man siger "Det kan misforstås" forstår man det selv som:
Jeg plejer gerne at kunne finde et lyspunkt ved selv det mest bundrådne spil. Men, kære læser, jeg har intet, og jeg gentager, intet positivt at sige om Hour of Victory. Selv spillets indpakning er fesen. Kommandosoldaten, der 'pryder' forsiden, ser ud som om, han er ved at klemme noget ud af sin rektale åbning. Måske er det en kopi af spillet? Mine rædselstimer i selskab med Hour of Victory er, heldigvis, passé. Jeg plejer gerne at kunne finde en skede ved selv den mest bundrådne omgang sex. Men, kære læser, jeg har ikke stødt på én eneste, og jeg gentager, én eneste skede i Hour of Victory. Selv bæltestedet er fesent. Penisen, der 'pryder' bæltestedet, ser ud som om, den er ved at sprøjte sæd ud. Måske er det en efterligning af min egen penis efter sex? Mine rædselstimer i samleje med Hour of Victory er, heldigvis, passé.

Her bringer vi et uddrag af DRs Interview med Jokeren:

Den rå uforfalskede vare Når man siger "Det kan misforstås" forstår man det selv som:
De skal selvfølgelig kigge efter, hvem der er det største talent - hvem der har potentialet for at blive til noget, men selvfølgelig også efter, hvordan de er på dagen, og om de leverer varen på de to minutter. Det er sådan, konkurrencen er bygget op: Det handler om, hvad du leverer på dagen. De skal selvfølgelig kigge efter, hvem der er bedst til sex - hvem der har den største penis, men selvfølgelig også efter, hvordan de er på dagen, og om de laver fed sex på de to minutter. Det er sådan, konkurrencen er bygget op: Det handler om, hvor stor den er på dagen.

Her bringer vi et uddrag af Anders And Ekstra nr. 4/2010:

Den rå uforfalskede vare Når man siger "Det kan misforstås" forstår man det selv som:
Jeg flytter ikke ind, før du har fået lavet et tag! Pik kneppe kneppe pik, pik pik pik kneppe kneppe pik pik
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.