FANDOM


Ddiv


Velkommen til Det du ikke vidste, til et godt grin og en masse rødmen, blandt dem I lever sammen med, men bestemt ikke ved alt om. Her kommer så meget af det, I ikke ved, som der nok skal komme meget sjov ud af. Vi beder jer om, at forholde jer roligt og opføre jer pænt og ikke gå løs på hinanden, på grund af fakta om jeres søskendes sexliv. (Dette gælder især drengene.)

Så læn jer tilbage, gør smilebåndet klart og forbered jer på at blive ydmyget, mere end nogensinde.

Afsnittene redigér

Sæson 1 redigér

Fokusgrupperredigér

Vil du have indflydelse på den videre gang i serien, så klik dig ind forskellige steder og giv din mening til kende.

Parforholdene i huseneredigér

Vi starter med, at sætte vores hus' mange parforhold i perspektiv, om, hvorfor de egentlig faldt for hinanden.

Xaxel og Sarralyn.redigér

Couple10

Xaxel og Sarralyn, minder for det første utroligt meget om hinanden og det er utroligt, at de ikke skændes mere, end de gør.

Hvad der blandt andet bringer dem sammen, er når de morer sig aldeles meget over at pine og drille et eller andet uskyldigt offer (Jaja Xaxel, vi ved godt du ikke synes de er uskyldige.).

Xaxel er meget glad for bløde ting, ja alle sammen, tro det eller ej, så Sarralyns hår, var en klar tiltrækning.

Sarralyn, derimod, har en forkærlighed for pindsvin, selvom jeg godt ved, at det er meget få af jer, der har rørt Xaxels hår, er det tydeligt, hvor stift det er. Måske skulle sarralyn låne ham lidt hårkur, når de er i bad sammen?

Herudover, ved I jo alle sammen, at Xaxel elsker at lave mad og Sarralyn. Så, mon det er derfor, at mixen, madsex, er sådan et stort hit, hos dette par?

Sarralyn og Xaxel, har bestemt sluttet sig til Salmalinerne, da det åbenbart er tradition, at gøre 'det' første gang, i gudehimlen. (Så beklager Lilje, du må vente, til I kommer derop.)

Sarralyn, kan godt lide, at blive domineret lidt, men hun kan også godt lide, at have lidt magt, for at se Xaxels reaktion, når hun for eksempel ligger op til sex i omklædningsrum, hvad det selvfølgelig også endte med.

Sarralyn er enormt følsom, især på lænden, men Xaxel kommer næsten på højde med hende, hvis noget rammer ham under øret.


"Mhm...."

~ Sarralyn om Xaxels berøring


Cherry og Jamie.redigér

Couple12

Jamie har en svaghed, forat blive nappet og måske bidt lidt i halsen? (Hint, hint).

Cherry, kan godt lide, at dominere, hvorfor hun så er sammen, med lige Jamie, der kan kontrollere hjerner, hænger vist ikke helt sammen, men måske føler hun sig endnu mere magtfuld, når hun kan få ham til at lystre.

Cherry elsker at shoppe, Jamie har absolut intet imod hver gang hun kommer hjem med nyt undertøj, eller at gå med hende i prøverum.

Cherry har mange veninder og fortæller dem stort set alt. Så Jamie, hvor mange detaljer, tror du de kender til?


"Kom her!"

~ Jamie om når Cherry stripper bag skabslåge


Scott og Louisa.redigér

Couple11

Louisa, kan modsat Cherry, godt lide at blive domineret, så må Scott da være den helt rigtige?

Scott, kan godt lide at blive puslet om, da han nærmest går i koma, når bare Louisa prikker til hans hals.


"Øhm, øhm, jeg skal lige omformulere mig engang"

~ Scott om at forsøge ikke at give ordre


Dean og Angelaredigér

Couple13

Dean og Angela har især en bestemt ting tilfælles, deres hår. Udover at de begge to har usædvanelige hårfarver, så prøv at rør ved begges hår og iagtag reaktionen. (Ja Xaxel, Angelas hår er meget blødt. Det er nu du skal tage stilling til din nye mulighed. Sarralyn, eller Angela?)

Men okay, udover det, skal vi lige nævne, at du kan prikke til Angela overalt og hun er næsten ligeså følsom.

Herudover, har de vist begge en stor sexlyst og med Angela der skal tilfredsstilles, er det vist meget godt, at Deans bare skal lades lidt op igen og at det går meget hurtigt.

Spørgsmål til Angela; Er Deans så elektrisk, at den har vibrator? Kører han på batterier? Hvis du nægter at svare, kan vi altid spørge Jasmin og den anden halve million piger.


"Jeg elsker virkelig når du gør det der"

~ Dean om når Angela sparker ham. (Er drengen nu også til S/M?)


Jasmin og Ataliskanredigér

Couple14

Jasmin har et enormt behov for at brokke sig og Ataliskan har intet imod at høre på, så længe han får et kys bag efter.

Mon Ataliskan og Jasmin har en forkærlighed, for at lege læge, eller måske får det senere? Det ville bestemt ikke overraske os.

Vi vil lige som slut nævne, at det er godt at Jasmin er lidt mindre genert end Ataliskan, for ellers ville de stadig ikke have haft deres første kys. Mon Jasmin har lært det af Dean? Hmm, stof til eftertanke, hvor meget hun egentlig har lært.


"Brokke, brokke, brokke, brokke"

~ Jasmin om verdenenCouple15


Lilje og Rikashredigér

Vi vil ligge ud med, at Rikash er ligeså følsom som Sarralyn (Går han mon også i koma hvis XAXEL kysser ham på halsen?) og at Lilje slet ikke er den der lille uskyldige pige, hun prøver nemlig ofte at lokke Rikash med i seng. Vi gruer alle for den dag det lykkes. Tænk bare på, at de sikkert fordobler jordens befolkningsantal, børneglade mennesker.
Daina og Dakotaredigér

Couple16

Daina er vores alle sammen slange i Paradiset, hun lokker og lokker, og det går som regel ud over Dakota. (Hvordan tror du ellers Beka kom til verden?) Hvad DU ikke vidste var, at Daina har en fortid som erotisk danser,(Xaxel, minder det dig om nogen?) og det har en enorm tiltrækningseffekt på Varfår. Som I sikker alle sammen kunne regne ud, er Dakota et Varfår, og hvis du ikke ved hvad et varfår er, er det bare ærgerligt. Derudover har de en frygt, for onde flyvende pandekager. Sinssyge? Helt og adeles.


"Baaaah"

~ Dakota om Dakota


Couple17

Nike og Sika. (Nike and Sika)redigér

Sika, er slet ikke den der uskyldige alfepige, som alle tror. Jo, jo, hun er en alf, men uskyldig, vil vi ikke kalde det, at lokke Nike med i seng.

Derudover, har de et eller andet kinky forhold, til pelsdyr, især kaniner. (playboy)

Før i tiden, forvandlede Sika tit Nike til en lille hvid kanin, for så var der jo ingen regler om, at han ikke måtte sove hos hende. (Hvor mange gange er Nike blevet klemt til døde?)

Også har vi Nike, der prøver at få ligeså langt hår som Sika, han skal desværre først overhale Dakota, og det alene virker næsten umuligt. Nike beundrer nemlig Sika så meget, at han gerne vil være som hende.

"Hvad vil du være, når du bliver stor? - Jeg vil være en Sika!"

~ Lille Nike om fremtid


"Jeg vil være i Sika!"

~ Lille Nikes bedste ven, Dean om fremtidige drømme, der aldrig går i opfyldelse


Luna og Gilan.redigér

Couple19

"Jeg kan tænde Luna"

~ Alle om Luna


Luna er som månen. Når hun er fuld er der plads til alle i hendes åbne væsen. At hun er blevet gift med Gilan er rent pro forma, for at mindske sladderen. Gilan har kun tanke på sin karriere som tankpasser og har derfor været det rette valg.

Alligevel har deres samliv båret frugt. Sammen har de fået lavet et nyt samtalekøkken og selvom de ikke forstand på noget som helst kan de stå og nusse i køkkenet i timevis mens de taler om aktiekurserne og Sys Bjerre.

Bonny og Blake redigér

ParNr7

Bonny synes at det er synd at Blake skal sidde på den kolde bænk. Blake er også tiltrukket af dominans og kommer sjældent ud da Bonny ikke mener han har behov for at blive solbrændt.

Blake bliver liderlig når Bonny tager sit sytøj frem og spørger pænt om lov om han må kærtegne hende blidt på skulderen, inden han bliver lukket ned i sit sarkofag for natten.

Bonnys størst ønske er at være den første kvinde som får en fuldt fungerende tissemand uden at gennemgå et egentlig kønsskifte. Blake glæder sig til at kunne dyrke gensidig fransk med en kvinde inden det er hans sengetid.

"Mit ego er mit lem indtil jeg selv kan få stådreng"

~ Bonny om udsigten til at blive hermafrodit.


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.