FANDOM


Denne desperate mand søger kærlighed

Pænt goddag til alle på forummet, dette er min første debattråd på denne internetside.

Jeg er en mand på 43 der arbejder som revisor. Jeg er lykkelig gift med en dejlig kvinde på 51, og har 2 adopterede børn fra Hviderusland da jeg er impotent.

Jeg må hellere gå lidt mere i dybden med mit problem. Jeg har gennem mit liv oplevet mange ting. Min barndom har ikke været let og der har været meget tumult i mine omgivelser, der har aldrig rigtig været et solidt ståsted for mig at plante mine fødder. Mit sexliv har været påvirket deraf. Jeg blev gift med min universitetskæreste, Gitte, i en alder af 23 år. Vores sexliv udviklede sig hurtigt, og selvom vi havde god sex, indså jeg at dette ikke kunne tilfredsstille min trang på længere sigt.

Jeg begyndte langsomt at udvide mit sociale netværk, og mødte en dag en erfaren sexolog som jeg introducerede til mine dybdeskærende følelser. Vi snakkede længe, og vi besluttede sammen at nedskrive nogle ideer der muligvis kunne få mig på rette spor igen. Det første jeg prøvede var SM-sex med min kone Gitte, som jeg havde indviet i mine turbulente følelser. Vi prøvede det længe, og mange af dets aspekter. Kort tid derefter avancerede vi, og prøvede ting som assfisting og tisse/-sex på et ugentligt plan.

Det hele endte tragisk for knap to år siden, da jeg kom til at flække Gittes underliv i en sex-act der gik for hedt til. Gitte var sexuelt handicappet og kunne ikke dyrke sex med mig i mange måneder fremover. Uden nogen til at tilfredsstille mine sexuelle behov, gik jeg i panik. Jeg havde behov for fysisk kontakt med et andet menneske, og i min vildledelse gik jeg med til at have sex med en anden mand jeg mødte i svømmehalens sauna. Da indså jeg, at jeg også blev tiltrukket af det mandlige køn. Denne herlige mocca-brune mand viste sig at være en halvanden meter høj dværg, velhængt som en hest og med et hjerte af guld. Hans navn smeltede som det fineste mørke chocolade fra Ghana, på min tunge. Rodriguez var det eksotiske navn på min erotiske medpartner og vi dyrkede hed elskov under månens berusende skær. Dette varede ved i flere måneder, indtil hans visum løb ud en mørk februar morgen. Endnu en gang stod jeg i fortvivlelsens dørtærskel, uden kærlighed ved min side.

Da jeg ugen efter gik tur med min ruhårede gravhund Rollo på 9 år, skete der noget særdeles besynderligt. Min hund trak pludselig hårdt i snoren og førte mig hen bag en bænk hvor den begyndte at snuse til en nærliggende skraldespand. I skraldespanden befandte der sig en flaske Thousand Island Dressing, som søde lille Rollo snussede hjerteligt til. Dette kunne jeg ikke stå for, og kort efter begyndte et nyt kapitel i mit seksuelle eventyr. Rollo og jeg elskede dernæst til langt ud på natten ved den euforiserende træbænk der i Hjallerup Parken. Det er fra denne episode at mine Zoofilistiske tendenser stammer fra, men bare rolig, Rollo nød det også - han logrede hele vejen hjem. Senere på ugen insisterede jeg på at komme tilbage til bænken i fællesskab med Rollo. Men da jeg nåede til det selv samme sted, sad en gammel mand som jeg svagt genkendte fra min gamle mors villa kvarter, og røg møjsommeligt en ægte Havanna-cigar. Jeg stod nervøst og trippede imens at jeg håbede på at den gamle mand ville forsvinde, men som tiden ilede af sted, fandt jeg mig selv tiltrukket af hans modne krop og den erfaring som han uden tvivl var i besiddelse af. Jeg spurgte ham stammende om han havde lyst til noget, og inden jeg nåede at blinke dyrkede vi hed bareback sex i det nærliggende buskads. Efter vores elskov snakkede vi i en kort tid inden han måtte tage den nærmeste bus til Randers. Han fortalte mig om spectrofili og insisterede på at jeg skulle udøve det når jeg befandt mig alene hjemme, hvilket jeg besluttede mig for at prøve. Med vinduerne åbne og mig selv plantet foran vores gamle spejl fra Norge, begyndte jeg at onanere imens jeg tænkte på spøgelset af mine afdøde skolekæreste, hvilket jeg i den grad nød.

Efter den beskrevne episode gik der lang tid før jeg opnåede en lignende form for forfriskende sex. Det fandt sted i Bangsbo skov da jeg gik en tur for at klargøre tankerne. Lige pludselig fik jeg øje på en mand dybt inde i skoven som jeg tydeligt kunne se bagdelen på. Jeg sneg mig langsomt om bag ham og kunne høre ham stønne, da han tilfældigvis stod og gnubbede sine testikler op ad et grantræs bark. Han opdagede mig da jeg kom helt hen bag ham, men nægtede at stoppe med at begår utugt med træstammen, hvorefter jeg også selv deltog i sex-akten. Han fortalte mig at han var medlem af Dansk Botanisk Forening og altid havde været tiltrukket af træer, især birke- og grantræer. Dette kaldes dendrofili Men da fik den særdeles veludrustede mand tilfældigvis en grannål ind i sin pung, og han måtte stoppe med at kneppe træet. Han så sørgmodigt på mig og fortalte at han aldrig forlod skoven uden at komme, og overtalte mig til at prøve noget eksotisk han lærte på orkide-kursuset sidste måned med hans forening. Vi dyrkede hernæst fodsex på hinandens lem, og vi udførte i fællesskab Fish-eye, hot lunch og donkey punch på hinanden inden han fik en majestætisk udløsning og kort efter skyndte sig videre da han skulle være hjemme inden aftensmad.

Og her sidder jeg så og sorterer familiefotos i vores gæsteværelse, ude af stand til at få erektion. Jeg giver jer derfor en annonce, da jeg mener at jeg nu har fundet løsningen. Jeg har sammensat de bedste kvaliteter jeg har fundet i de sexpartnere og engangsknald jeg har haft den fornøjelse at nyde af gennem tiden.

Jeg søger derfor 7 erfarne latinobrune dværge på højst 1.5m der er veludrustede. De skal alle være medlemmer af Dansk Botanisk Forening og have rødder i Latin Amerika. Derudover skal de være hermafroditter og være pensionerede(førtidspensionerede kan muligvis gå an, aftales ved fremtidig kontant og diskussion).

P.s. medbring gerne thousand island dressing efter behov

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.