FANDOM


"Jamen så gavmild er jeg da også privat! Så sent som i går gav jeg min lille nevø i Holte både en Plasdaion Tre og en Eksboks-Trehundredetres. Det da en smuk og halmendyttig (eller hvad pokker det nu hedder) tanke ikke sandt?"

~ Millonær om Den hemmelige millionær

Den hemmelige millionær er et projekt som har til formål at få rige mennesker til at forholde sig til socialdemokratiske værdier mod at de til sidst får lov til at iklæde sig Armani-jakkesæt og blære sig med deres penge.

Dette popsmarte forsøg på at få seere til at tro at pengemændene har ændret sig mentalt bagefter, er næsten lykkedes og virker forbandet troværdigt især da pengemændene ved at de kun skal leve som bistandsklienter i begrænset tid, inden de kan vende tilbage til soveværelser med fyrrenåleduft, servil sengevarmer og personlig kammertjener og til gengæld har de fået så meget personlig branding mod at betale et mindre beløb de alligevel vil have skullet betale skattefar.

Vi ville gerne yde produktionsselskabet af dette underholdningsprogram en hjælpende hånd ved at præsentere et troværdigt scenarium til dette social-realistiske eksperiment.


Den hemmelige millionær - alternativt scenarium (1) redigér

Ramme redigér

OFC 04

Her skal den hemmelige millionær opleve pøpelens sande væsen

Den hemmelige millionær skal bo i et ganske almindeligt parcelhuskvarter i Avedøre. Han skal leve af sin indkomst som sygehusportør på Hvidovre Hospital. Have skiftende arbejdstider og dobbeltvagter. Selve forløbet skal vare et års tid og filmes jævnligt.

Individuelle aktiviteter redigér

Sociale aktiviteter redigér

  • Han skal deltage i et Tupperware-party med sin fiktive kone som er folkeskolelærer og har psoriasis.
  • En tur på pizzariaet for at hente noget take-away.
  • Til forældremøde på Blindeinstituttet hvor begge hans sønner har deres daglige gang.
  • Til fodbold i Frem.

På denne måde er der god chance for at den hemmelige millionær når at få virkelig indsigt i den socialdemokratiske kernevælgers livsførsel.

Slutning redigér

Millionæren får udleveret et jakkesæt hvor han med rystende hånd binder en Windsor-knude, og tager symbolsk afsked med sit hummel-træningstøj. OG SÅ ER DEN IKKE LÆNGERE...

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.