FANDOM


30px-Cquote1 svg Hvis den her artikel var en film, ville den så ikke være slut nu? 30px-Cquote2 svg
Lars Kaalund
BROKEN-PENIS

Nillers diller -årsagen til hans mange problemer

40pxKlumme
Videnskabelige facts om den eneste ene

Vi har her på Spademanns Institut for Avanceret Matematik og Momssvindel forsøgt at regne lidt på tallene, og er nået frem til følgene:

Der er lige nu 6.856.053.518[1] mennesker på jorden. Idet vi går ud fra at halvdelen (50%) er af det modsatte køn[2], har du således 3.428.026.759 potentielle partnere, af hvilke kun 1 er den rette! Der er således kun 0,00000000029173% chance for at den næste person du møder er den eneste ene!

For at være 100% sikker på at møde din eneste ene skal du således som mand med en gennemsnitslevetid på 75,91 år møde 45.159.093,12 kvinder om dagen, eller 522 i sekundet resten af dit liv. Som kvinde med en gennemsnitslevetid på 80,47 år er du noget bedre stillet. Du skal således kun møde 42.600.059,14 nye mænd om dagen, eller 493 i sekundet, hvilket burde give tid nok til at lære dem at kende, hvis det ikke var fordi mændene havde så pokkers travlt med at komme ud og møde nye kvinder!

Det er således nærmest umuligt at finde denne såkaldte eneste ene, hvorfor de fleste også slår sig til tåls med den toenste tone, eller trægeste trane.

Den eneste ene er en dansk[3] film fra 1999[4]. Samtidig er det den teoretiske basis for såkaldte romantikere - at der findes et perfekt match hos det modsatte køn (Bøsser og lesbiske er ikke så kritiske).
Desværre tror alle romantikere at man finder den eneste ene henover frysemontren i Netto, hvorfor de helt glemmer at holde sig til fakta (se de videnskabelige facts).

Handlingredigér

Filmen handler om en noller Niller fyr, der ikke kan få børn, og som derfor har store problemer med kvinderne, der belemrer ham med små sultne negerbørn og vil vide hvilket nummer pizza hans pik er! Da dette naturligvis ikke går i længden, kaster han sig i stedet over den eneste Sidse Babett Knudsen der er med i filmen, som mangler et køkken (altså Sidse, ikke filmen), og som tilsyneladende er den eneste ene for ham (altså Sidse, ikke køkkenet)!

Men hvad med filmen?redigér

Ja, den er vist ved at være slut nu. Var der noget bestemt du ville vide?

Der var jo dét der pizzanummer?redigér

Nåh, dét er nu nemt nok. Svaret på det store spørgsmål er naturligvis nummer 42. -Som på mit lokale pizzaria går under navnet "Esbjerg" og indeholder tomat, ost, skinke, bacon, pølser og ananas[5].

Og hvad med hende dér negerpigen i filmen?redigér

Fuck

De eneste noterredigér

  1. Ja vi ved godt at dette tal allerede er forældet idet vi skriver denne fodnote, men skidtet ændrer sig jo hele tiden, så nu bruger vi altså det vi har
  2. Ja, vi ved godt at der grundet 1-barnspolitikken er en klar overvægt af mænd i Kina, men dette burde klart opvejes af mængden (og især volumen) af overvægtige kvinder i USA
  3. Det betyder at alle taler dansk (ikke kun en enkelt gammel mand, der må have de originale svenske stemmer kørende i baggrunden for at kunne oversætte dem), og der ikke er undertekster
  4. Det betyder at Poul Reichhardt og Ib Schønberg ikke er med - desværre!
  5. Grunden til den udprægede mange på fisk på denne pizza skyldes at fiskeindustrien i Esbjerg blev nedlagt for et par år siden, så nu må de lokale pizzariaejere ty til hvad de finder af vraggods på stranden
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.