FANDOM


Den ene procent er den del af menneskeheden, som råder over 99 procent af alle værdier her på kloden.[1] Du og jeg hører derfor med stor sandsynlighed til de 99 procent, som må nøjes med at slås om den tilbageværende ene procent af alle planetens penge, fast ejendom, varige forbrugsgoder og serviceydelser.
Til daglig bemærker vi sjældent folk fra den ene procent, da de som regel ikke færdes blandt pøbelen almindelige mennesker grund af smittefaren. Og de få, vi kender fra den ene procent er de godgørende tosser noble humanister, som giver fantasilliarder til godgørende arbejde. Men det er jo ikke acceptabelt at være misundeligBill Gates, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg eller de andre små genier, som har opfundet fede gadgets og nu farer rundt og udrydder malaria og anakronismer og andre dødelige livsstilssygdomme i den tredje verden. Så i stedet vil Spademanns Efterretningstjenestedette sted registrere folk fra den ene procent, så vi her i dette hemmelige broderskab kan skumle og være misundelige dem og kalde dem for afskum.

Listen over medlemmer af den ene procentredigér

Philipgreen

Sådan ser Phil ud, når han er incognito i Monaco

  1. Sir Philip Nigel Ross Green (født lørdag 15. marts 1952) er en britisk forretningsmand af Donald Trump-typen, som kan stort set det hele, når det drejer sig om at skovle penge ind. Skattesvindel, fjendtlige overtagelser, selskabstømning, slavelønninger og grusomhed mod kæledyr er blot en lille del af de anklager, som en hær af dyre advokater har fået til at prelle af på ham. Phil tilbringer tiden i London, Monaco, Maldiverne, eller på sin kæmpe yacht, i sin jet af guld eller med en af trokonerne casinoet.

Procentuelt notenedfaldredigér

  1. og i kredsløb om den
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.