FANDOMOprindelsen af Den store Skumfidus redigér

Den Store Skumfidus a.k.a Marshmallow The Great er et stykke slik, der består af sukker, cirkelspark, og vand. Virksomheden 'Chuck Norris Ink'(oprettet af Chuck Norris) præsenterede Den store Skumfidus i 1945, som en hyldest til enden på 2. Verdenskrig (som Chuck Norris iøvrigt vandt med sine to nunchakuer).

Han angrede dog dybt dette senere, da det gik op for ham, at han havde skabt et monster. Den Store Skumfidus lever nemlig af cirkelspark, hvilket kun kan udvindes fra Chuck Norris, emuer og pulveriseret haleskæl fra Hjernesugende Mandriller. Alle tre udvindingsformer er meget vanskelige og yderst farlige, hvilket blandt andet er grunden til at Den Store Skumfidus er så awesome. Den letteste er ifølge anonyme kilder Chuck Norris - metoden, da han hele tiden producerer cirkelspark. Det farligste er ifølge samme kilde Emu - metoden, da emuerne udstråler farlige radioaktive stoffer. Det er dog et brugbart alternativ, hvis man ikke kan finde Chuck Norris. Den vanskeligste er dog Hjernesugende Mandril - haleskæls- metoden, da forskere fra Den Hjernesugende Mandrils levested har bevist, at Hjernesugende Mandriller kun udvikler haleskæl når Hollykometens ankomst falder sammen med fuldmåne, din mors menstruation og Jordens Undergang.


Andre Fakta om Den store Skumfidus
1) Den store Skumfidus eksisterer
2) Den store Skumfidus flyver rundt i den 1., 2. og 3. dimension men ikke i den 4.
3) Den lever af cirkelspark
4) Ovennævnte er grunden til at Chuck Norris er bange for Den store Skumfidus
5) Den store Skumfidus har været med i et utal af film. Den store Skumfidus spiller fx rollen som Lille Per og er forfatter og komponist til sangen 'Julebal i Nisseland'. Her er blot et par af de film hvor Den store Skumfidus havde hovedrollerne: De Grønne slagtere, Pirates XXX, Adams æbler, Mads og Mikkel, Min søsters børn i sneen og mange andre verdens kendte film. Den store Skumfidus har dog også haft mindre roller som fx baggrund i filmen Life of Brian, af Montyphython
6) Den er barn af the Flyvende Spaghetti Monster og en ukendt transformer. FSM udtaler til Ekstrabladet, at faren er ukendt. "Jeg fik min baby mens jeg var prostitueret hos Transformerkongens hof", som den udtaler til vores reporter. Kritikere tvivler dog på dette udsagn. Der er teorier om, at faren i virkeligheden er Chuck Norris, og at FSM bare ikke kunne se hans ansigt i mørket, og bare gik ud fra, det var en transformer, da Chuck Norris jo som bekendt har nosser og pik af stål. sladrehanke øjenvidner har set CN gå fra FSMs værelse med et fraværende smil på læben på DSSs formodede undfangningsdato.

- Chuck Norris

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.