FANDOM


DancingNikki

Australsk quizværtinde demonstrerer her grundtrinene i den finske mølle

"Jeg vil straks prøve dette dansetrin"

~ Finnen Finn


"Jeg har aldrig set noget lignende!??!"

~ Michael Jackson om den finske mølle


Den finske mølle er et kendt dansetrin, ikke at forveksle med den fiske mølle. Dansetrinnet forekom, som navnet antyder, første gang foran et chokeret og meget fuldt publikum i den finske provins Vodka og damen bag, Erika "Ice" Von Serverin, havde lige vundet den daglige drikkekonkurrence som den første kvinde nogensinde, og præsterede nu atter at forbløffe pøblen.

Dansetrinet går i alt sin enkelthed ud på at man placere armene i vandret position vinkelret ud fra kroppen og derefter udnytter accelerationsfarten som opstår når ens korpus bevæger sig, således at brystet og ryggen forgæves konstant prøver at skifte position, til at bevæge armen tilnærmeselsvis som en mølle. Benene holdes strækte medens man skifevis støtter først på den ene og derefter på det andet samtidigt med man roterer det ben der befinder sig i luften så ens position ændres når farten bliver udløst.

Valsemøllen

Det triste alternativ til den finske mølle

Ulemperredigér

Ulemper ved brug af Den Finske Mølle er følgende:

  • Opkasts fornemmelser
  • Svimmelhed
  • Dårlig fokus

Efter brug af Den Finske Mølle må man ikke køre i bil, cykle eller kravle. Man for et klip i håndfladen ved overtrædelse af disse regler.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.