FANDOM


"Den Danske Revolution er et billede på hvorfor jeg skulle have opgraderet mine PvP-chars til vikinger i stedet for Japsere og Spagettier under 2. verdenskrig"

~ Adolf Hitler


Der var engang redigér

Den danske revolution startede i år 1952 kort efter 2. verdenskrig da DKP (Dansk Kommunistisk Parti) havde fået Danmark af Rusland (den gang kaldet Serviet) som havde vundet 2. verdensskrig ved at smide to store vandmeloner over hawaii og alaska, så USA (de Uintelligente Sigøjner Aber) havde overgivet sig. DKP havde hovedesæde i København og var på vej til at sælge jylland til tyskerne. Da det blev alment kendt i landet, samledes alle de nordjyske vikinger i THY til et langt møde i et stort skovområde. (Dette sted er senere blevet kendt som THY-Lejren, THY-lejren er nu blevet verdenskendt for at dyrke deres eget medicin, men de er desværre så dårlige til at bage at man bliver svimmel af deres brownies selv den anerkendte mand Bubber (også kendt som den pivende bøsse) blev svimmel..) Efter dette møde (som er blevet en fast tradition kaldet "Fededage i thy") Vandrede vikingerne mod sjælland med vikingerne Anders Fjort Razzmulesen og Pia Kvæggaard i spidsen mod Sjælland. I sydjylland fik de samlet en masse halvtyskere (Også kaldet Orkere) som ville hjælpe dem i kampen mod Kommunismen. Den store hær skyndte sig over fyn for ikke at blive angrebet af Robin Hood undervejs.

Kampen om SJælland redigér

Da de kom til Sjælland var de første væsner de mødte en flok Rednecks. (Rednecks er et folk som ikke så godt kan lide mørke ting, som brun sovs og brune perler) Disse halvmennesker ville gerne hjælpe i kampen hvis altså bare de måtte få Bornholm, (hvilket vikingerne syntes var en fin handel da de ikke kunne bruge en så mega værdiløs ø til noget som helst fornuftigt..) De kom snart til københavn som var der DKPs ledelse var samlet. Og de gik til angreb, efter 781.5 dages intensiv kamp var alle eftehånden både trætte og sultne men vikingerne havde kæmpet sig vej ind til det indre Nørrebro der var (og stadig er) bosat af et ungt folk kaldet BZere. BZere er et lidt underligt folk, de ældres ikke, men man kan se hvor gamle de er alt efter hvor mange metal dingenoter de har i deres ansigt, jo flere jo ældre.

Da vikingerne kom til Nørrebro mistede de et endnu ukendt antal soldater, (vi tæller stadig) da de fik et våben at smage de aldrig havde smagt før (nam nam?). FIRKANTEDE STEN (de såkaldte Sko-Sten), vikingerne havde kun set firkantede sten til bygning af hytter så de vidste ikke hvad de skulle gøre for at undgå dem som normale (Runde) sten. Efter ca. 2 minutters kamp havde vikingerne endeligt overtaget dette urolige kvarter, (med undtagelse af et enkelt hus som var umuligt at gennembryde, kaldet Ungeren. Ungeren blev siden ryddet med hjælp fra Zulu-krigere)

Efter disse slag var det umuligt at finde en våbenfør mand i københavn (det er det stadig.) så de kunne løbe direkte ind på Den Kristne Ands Borg, hvor Anders og Pia i 1978 udråbte sig selv som regenter af Danmark.

Disse 2 elskede mennesker levede et langt og lykkeligt liv, indtil år 2009 hvor Anders lod sig skille og flyttede til Europa (Det store udland som alle danskere frygter), kort herefter tog Pia, Lars Lykke Razzmulesen (barn af Anders) til ægte, disse regere stadig landet men de lider hårdt af at ældreplejen konstant mangler toiletpapir og syre.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.