FANDOM


Deltoras Bælte er både et magisk bælte af stål, der bærer syv magiske ædelsten på sig og nogle bøger som handler om...ja gæt selv.

og sidst men ikke mindst,


Bøger om Deltoras Bælte redigér

Der er også nogle bøger ved navn Deltoras Bælte, der handler om Bæltet og vores helte, Leif, Barda og Jasmin's eventyr for at genvinde ædelstene placere dem i bæltet, og rede landet Deltora fra den tyraniske diktator, Skyggeheren, også kendt som "Troldmanden"

Foresten bærer Jasmin rundt på "Næseaben" Fili, og verdens mest farlige og berygtede bankrøver: skaden, Kraa <(Sort Ravn!)

Bogen er skrevet af Jennifer Rowe, der er ekstremt paranoid, og bruge navnet Emily Rodda som alias, på hendes børnebøger, og nu er det simpelthen blevet til en SELVFØLGE for hende kun at sette dette navn på børnebøger, men ikke bøger for voksne. Bøgerne er illustreret af Marc McBride (Dog kun forsider, væsener, steder, og de detaljerede og smukke ting)

Men in-book illustrationer er gjort af ingen, ringere end Kate Rowe, familliemedlem til forfatteren.


Plotredigér

Skyggeheren, er en ond manisk diktator, der har slavetbundet flere Deltoranere, for at føre dem til koncentrationslejre i Skyggelandet for at gasse dem til døde.

Men Leif, Barda og Jasmin genfinder ædelstene, med hjælp fra næseaben Fili <( Lyst Brunligt Pelsdyr!) og bruger bæltet til at overvinde Skyggeheren. (De finder også ud af at Leif er prins, og så bliver han kronet til Kong Leif)

Men nye eventyr vendter forude med de 2 nye serier:

og


Udbredelse redigér

Der er sket det at bøgerne er blevet så porpulære i Japan, at man har "animeriseret" den og gjort den til både Manga og Anime, og Nintendo DS spil, der fås ekslusivt i Japan, men dog nu er sjældent, og regens for at være fuldstændigt udgådet, og udsoglt.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.