FANDOM


Dell

Dell - et bondefanger-koncept som også er trådt i computer-alderen.

Dell startede allerede omkring 200-400 år før Kristus fødsel. Dengang solgte de dog ikke computere, men kuglerammer, som de sendte via brevduer uden stedsans, så duerne ikke kunne lede de sure ejere tilbage, når kuglerammerne gik i stykker (hvilket de gjorde).


Opfindelser redigér

Med årene har Dell avanceret sig, og op gennem årene har de narret tusindvis af intetanende idioter, med opfindelser som:

Den sidste nadverredigér

...som viste sig bare at være en tør kiks lavet af savsmuld, og vand med frugtfarve. Kirken havde dog på det tidspunkt allerede investeret i nadver nok til 2000 år, og de er derfor stadig i omløb.

Vandrestavenredigér

...en simpel pind, som man solgte til dumme rejsende for deres sidste penge, under påskud af at den ville bringe held, hjælpe dem med at gå og andre usandsynlige ting. Vandrestaven viste sig dog bare at være en ekstra vægt at slæbe på, og blev hurtigt afskaffet, med undtagelse af enkelte steder i Jylland og på Bornholm. Når de rejsende så opdagede at Vandrestaven var værdiløs, var de allerede gået for langt væk, og kunne ikke gå tilbage og kræve deres penge tilbage. De fleste lagde sig i stedet til at dø på vejende, hvor Dell så kom og tog deres vandrestave og solgte dem til nogle andre idioter.

Lykkebrøndenredigér

...et springvand, hvor man efter at have kastet penge i, efter sigende skulle få hældt store mængder selvklistrende held i hovedet. Den har desværre vist sig ikke at virke, men da ejerne af et sådant springvand, i fleste tilfælde havde brugt næsten alle deres penge på springvandet, og resten på at smide dem i det, havde de derfor ikke råd til at sagsøge Dell)

Og sidst men absolut ikke mindst:

Urtepotteskjulerenredigér

...en grim skål, med plads til en urtepotte, som det fremgår af navnet. Eftersom folk der køber urtepotter uundgåeligt er nogle idioter, var det ikke svært at sælge denne totalt værdiløse og grimme genstand til villa ejere og andet godfolk. Denne opfindelse er dog skrumpet ind og bliver nu kun købt af mødre over 40, og meget ensomme singler, som håber at dette er lige hvad der til, for at tiltrække en ny kæreste. Det er det desværre ikke.

Disse opfindelser har alle indtjent store mængder penge til Dell, som derfor er fortsat med at stige i samfundets hieraki.

Computerens indtog redigér

I 1900 tallet blev computeren opfundet, og med den, internettet.
Dell øjnede da en chance for at komme ind på et helt nyt, og kæmpe stort marked. Siden da har deres største indtjeningskilde været defekte computere. Disse computere er bygget af henholdsvist pap, og små dele af irritationsfremkaldende bakterier.
Dell har sørget for ikke at have nogen butikker man kan henvende sig til, og et supportkontor der ikke eksisterer, så man derfor har endnu mindre chance for at få sine penge tilbage, end for at finde penge i en cornflakes-pakke (tak for lort D.E.R.) Så har de lavet en masse gode reklamer, og bestukket en masse computeranmeldere, og vupti, så har du lavet en formue.

Deres ærkefjende programmet Kontant, har dog afsløret disse nærmest kristne forhold, og Dell har derfor erklæret krig mod DR. Lige nu er DR byen belejret af Dell soldater, som har taget strømmen fra bygningen, og nu driver DRs medarbejdere til vanvid, ved at kaste defekte bærbare computere ind til dem. Der er endnu ikke fundet en løsning på konflikten, men DR har dog indgået en computer-fred med Dell, indtil videre.

PS. Dell er den værste produtcent af computere der nogle sinde har exitisseret

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.