Spademanns Leksikon
Spademanns Leksikon

I Kanal 4’s dokumentar De Unge Mødre kommer vi med helt tæt på en gruppe friske unge piger, der som fællesnævner har valgt at blive mødre i en alder af fjorten-seksten år. Det viser sig, at Unge Mødre er et meget populært program i Norge, men vi ved jo at Fjeldaberne elsker sådanne shows, hvor den politiske korrekthed efterleves i udpræget grad. Ingen løftede pegefingre her! Måske er sjovet populær i Norge, fordi man kan i tillæg, og alltid vide siste mode, i et og samme sjov...? En Fjeldabe lurer nu på om han skal købe klær av Friis Company....yeabutnobut

Lonnie, den aften hendes liv blev smadretr af en voldsstraffet og liderlig personnage tog en radikal drejning

Mød mødrene[]

Grundlæggende er der faktisk kun to par, de andre er bare kopier eller kombinationer! Dog er der en særlig kategori (se nedenfor) for de mødre der vejer over 250kg.

Lonnie & Toby[]

Det pengefattige par fra Hvidovre der efter et halbal vågnede op på hospitalet. Otte måneder senere de modtog beskeden om familieforøgelsen. Og da det jo kun er lovligt indtil barnet er toogtyve uger gammelt at stikke det i stykker med strikkepinde, eller hvad man nu behager, var det forsent for Lonnie og Toby at slippe for barnet.

Og Lonny, Toby og lille Marcus fungerer ganske vel den dag i dag!

Chrinatsella i et lidt betuttet øjeblik få sekunder inden kameraet begynder at rulle

De Tunge Mødre[]

Det er jo næppe nogen hemmelighed at de fleste unge mødre er overvægtige, bogstaveligt talt ud over alle grænser. Heldigvis er der også mænd der tænder på den slags, så deres primære indtægtskilde er ikke truet som sådan, udover naturligvis al den socialhjælp de kan rage til sig på bekostning af at have haft en kage i ovnen i en meget ung alder. Flere af dem har over tid draget den konklusion, at det ville have været bedre hvis de havde været født som mænd, og drømmer om at spare sammen til en kønsskifteoperation så de kan være med i Danmarks Radio's næste dansekonkurrenceprogram for trans-seksuelle personer kaldet Sild Med Svans.

Chrinastella & Jack-Jack[]

Chrinastella og Jack-Jack er det yngste par i udsendelserne. Trods deres unge alder, henholdsvis tretten og femten har de taget den modne beslutning at flytte hjemmefra bopælene i Ølstykke og ud på en lille bondegård, hvor de kan dyrke deres egen hamp egne grøntsager.

På trods af tilbagevendende indblanding fra forældrene, lever Chrina og Jack stadig i overbevisning om at man godt kan lægge sit barn ned foran tørretumbleren i et par timer og så gå ud i byen og drikke sig en kæp i øret. Barnet hygger sig jo så godt, og det fineste ved det er, at der aldrig kommer genudsendelser!

Thereze-Sopfie-Amalie-Magdalene[]

Thereze-Sopfie-Amalie-Magdalene har fået sin egen artikel.

Med mødrene på Vorbassemarked[]

Vi skal nu følge parrene på deres fælles tur til Vorbasse marked, hvor specielt Toby har glædet sig til at skulle finde pokémonkort #74.