Spademanns Leksikon

David beckham victoria beckham boob.jpg

David Robert Joseph Beckham (født 2. maj 1975 i Leytonstone, London, England) Fodboldspiller på højeste niveau, engelsk fodboldhelt og fotomodel. David Beckham var heldig og giftede sig med Victoria Adams i Luttrellstown Castle, Irland den 4. juli 1999 senere fik parret tre børn: Brooklyn Joseph Beckham, Romeo James Beckham og Cruz David Beckham. Davids interesser har altid lagt i fodbolden og indianere, så da han i 2004 fik grønt lys af sit model-selvskab, fik han lov til at få sin drengedrøm om langt indianerhår opfyldt. Han blev så vild med tanken om indianerlivet i USA at han senere kom til L.A. Galaxy. Her fandt han indre fred i sin luksus-tipi der i alt kostede 13.000$ (66324,84 DKK). Tipien blev i 2010 lavet til et lille museum for de trofaste Beckham-fans.

Senere efter hans køb af hans tipi, investerede David i en hvid Schleswigsk hest. Nu kunne David ikke blive meget mere indianer, end at få hele hans nyskabte familie med på hans langvarige drøm.

Modgangen[]

Ralph-lauren-teepee-ranch-colorado-5.jpg

LA Galaxy vs. D.C. United 14/8/07 blev en skidt dag for David. Hans tre børn kom hjem fra skole, helt knuste. De fortalte David, at de var blevet mobbet af de andre børn og lærerne p.g.a. deres indianertøj og ritualer som de havde lært af farmand. Dér gik det for vidt for Victoria, samme dato lagde hun en seddel på toilettet hvor der stod:

"Dear Ryan David
I think you have gone too far.
You must spank me all you want, but do not let that go beyond the children..."

Sedlen skulle absolut tages alvorligt!

D. 3/9/07 tog David Beckham personligt ud efter børnene på det hotel, som Victoria og børnene boede på. Det endte med en bortførelse af Victoria ned langs molen ud til havet.


Englands aviser lavede store artikler med fx. Beckham på dybt vand, David og BS på afveje, eller bare det som det nu er, Victoria bortført af Davis Beckham.

(I dag er Heidel House Resort & Spa i Wisconsin et museum)

Det skal jo altid ende godt i eventyr[]

Gftexrdefcuyfg.png

D. 5/9/07 blev Victoria og børnene fundet i live. De blev fundet på en McDonald's Fremont, NE 68025-2304, United States. Ifølge Engelske medier var Victoria meget vred over bortførelsen, men heldigvis havde David købt Interflora blomster. Husk hvad blomster kan gøre.