FANDOM


Tonymanero r DENNE ARTIKEL LIDER AF DISKOFEBER!
Denne artikel er uheldigvis blevet ramt af den uhelbredelige disko-feber.
Tonymanero rDansuenza var en svært smitsom pandemi, der ramte uskyldige ofte i 1970'erne. Sygdommen viste sig ved, at de smittede pludselig begyndte at opføre sig som spastisk lammede lopper på en glohed stegepande.

I begyndelsenredigér

TykDanser

Hvad gør det, at man ikke er køn, hvis man bare kan danse?

Dansuenza opstod da nogle swingpjattere i 1930'erne brød med alle samfundets hidtidige normer, og begyndte at danse løs. Danseri medfører som bekendt utidig løssluppenhed, hvilket igen fører til sex overbefolkning.
Overbefolkning fører til krig, og krig fører til krigsdans - hvilket igen fører til utidig løssluppenhed. En uheldig cyklus om man så må sige...

Dans har aldrig ført noget noget godt med sig! Se bare:

2. verdenskrig blev indledt, for at afbøde følgevirkningerne af de forbudte trin i 1930'erne. Først da man sønderbombede danseinstitutterne i London, og siden i Tyskland og Japan, endte det opretstående knepperi utidige moralske forfald.

Revivalredigér

Efter krigen var der vist ikke mere at danse over. Så forholdt verden sig i så nogenlunde ro i nogle år. Lige ind til at man fandt på Rock'n Roll, og sendte Elvis Presley på turné rundt i verden.

Så begyndte de unge så sandelig på at stå og rotere med underlivet, ude af takt med hverken musik eller toner. Uanset hvor meget deres forældre advarede, spærrede dem inde i skabe og underkuede dem med kirkesalmer og klassisk musik, så fortsatte det bare uden ende!

Da man havde nået op i 1960'erne, havde den nye udvikling nået sin hidtidige kulmination, og så begyndte de dansende samfundssnyltere at indrette sig i kollektiver med bollerum og anden forkastelig morads. Det yngel som de efterfølgende frembragte skulle jo gøre deres eget lille oprør - og så startede de Diskofeberen - et midt forstadie til Dansuenza.

Afsløringenredigér

Dansuenza

Dansuenza

Selve afsløringen skete på Statsradiofonien.

Nu var vi nået til 1970'erne, og her sad der så to efterladte Hippier [1]. De var ansat på Danmarks Radio, hvilket dengang både tjente som eneste kilde til afspilning af de toner til hvilket samfundet nedbrydes, og at afsløre hvorledes at samfundet blev nedbrudt af diskofil musik.

Det viste sig, at på grund af den uafladelige dansen og pjatten omkring, så var en større del af verden blevet besudlet med en svært smitsom, pandemisk sygdom: Dansuenza.

Smitten gjorde at man ikke kunne stå stille, men var nødt til at danse omkring ved enhver given lejlighed. En trist dag for menneskeheden, men man ligger vel som man har redt.

Hvis du er gammel nok til at kunne huske denne begivenhed, så er du virkelig gammel! Det er ok - du er god nok alligevel.

Noterredigér

  1. Vi kunne kalde dem "Thomas" og "Poul".


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.