FANDOM


A03034wl

Her ses den sexede konfektkonge, som er sexet og konfektkonge af konfekt

Danmark er et meget gammelt land med et meget gammelt monarki. Ethvert gamelt land med respekt for sig selv har en bunke ældgamle ugeblade liggende, der fortæller om en ellers hidtil svunden tid. Dette er et udklip fra et af Danmarks mest berømte ældgamle ugeblade.

Da kongen var konfekt redigér

Der var engang, hvor Danmarks konge var konfekt. Kongen, der regerede i et slot af marengs og sød fransk sennep, bar en prægtig krone fabrikeret af lakridskonfekt, julekonfekt og tyrkisk konfekt. Han var en højt elsket konge, der havde en medfødt forståelse for sit folks behov for konfekt og var derfor yderst gavmild mod dem; hver søndag, når hans folk mødte trofast op i landets konfektkirke, delte han lækker og velsmagende konfekt ud fra en farvestrålende konfektkurv.

Men kongen var ulykkelig. Han følte sig meget ensom på sit konfektslot, mens han sad på sin konfekttrone. Han havde nemlig ingen konfektdronning, der kunne give ham konfektbørn. Derfor besluttede han sig en dag for at drage ud i Danmark for at lede efter en konfektdronning. Ved daggry kørte han ud i sin multifarvede konfekthest, kørte ned ad konfektgrusvejen og drejede så til højre for at komme ud på motorkonfektvejen.

Han kørte i en time, indtil han blev konfektsulten – han drejede derfor af ved afkørsel 666 og kom til en lille landsby, der hed Hvalkonfektby. Han parkede sin multifarvede konfekthest i det ensfarvede konfekthestsparkeringshus og gik ud i byen for at lede efter en konfektbistro. Han spurgte en venligt udseende konfektkvinde om vej og nåede til byens bistro 3 timer senere efter at have gået vild 15 gange.

Han bemærkede straks konfektkromutters kønne konfektservitrice, der gik og serverede. En lækker dunst af labskovskonfekt kildede i hans konfektnæsebor, idet konfektservitricen gik smilende forbi ham. Efter at have fortæret en kæmpe konfektkylling ledsaget af flere kopper konfektcola spurgte han yderst diskret, troede han da, krokonfektmutter om hendes konfektansattes ztatuz: Var denne yndige konfektmø single eller i et seriøst parforhold? Dette kunne konfektkromutter hurtigt svare på, eftersom hun sekunder forinden havde tjekket konfektservitricens facebookkonfektprofil. Hun svarede derfor selvsikkert, at konfektservitricens ztatuz var 110 % single, og at konfektkongen bare skulle gå i gang med at score.

Kongen brugte hele aftenen, hele natten, hele morgenen og hele formiddagen på at score, for konfektservitricen var en værre konfektnatteravn og lidt af en konfektnarrefisse. Konfektheldet tilsmilede dog konfektkongen, for allerede samme eftermiddag havde den kønne konfektservitrice givet ham sit ja til at konfægte ham. Konfektbryllupsfesten varede i 7 dage og 7 nætter, så konfektkongen var meget træt, da han endelig kunne lægge sig i sin konfektseng med sin nye konfektdronning. Han var dog alligevel konfektklar over, at hans nye konfektbrud havde et lille konfektvedhæng, der kunne have betydning for konfektkongeparrets evne til at producere konfektafkom. Nu, hvor han egentlig tænkte efter, havde ingen påstået, at hun faktisk var af konfekthunkøn – han havde draget en forkert konfektkonklusion!

Men konfektkongen kunne egentlig godt lide sin nye konfektpartner, og han bekonfæktede dagen efter for Danmarks konfektbefolkning, at han var konfekthomo. Han levede derfor lykkeligt sammen med sin konfektkonemand, fra hvem han fik sin inspiration til bl.a. det konfektrunde tårn, rosekonfektborg og konfektbørsen. Men da to af det samme konfektkøn ikke kan avle konfektbørn, var dette konfægteskab enden på det muntre konfektdynasti. Men den enes død, den andens konfekt - konfektkongens fald gav plads til en ny generation: Rygerne. Den seneste Ryger, der sidder på den danske trone, er Dronning Margrethe, som er den hidtil største Ryger i Danmarks historie.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.