Kongeriget Danmark
Nazidk.png
Våbenskjold.JPG
(Flag) (Våbenskjold)
Motto: Klap en ged! Kun 10 kroner!
Nationalmelodi: Ølhunden glammer...
Denmark.gif
Hovedstad legoland
 Tidligere hovedstad Mørkøv
Største by Rønne
Officielle sprog Jydsk (99%) og fynsk, Sjællandsk, bornholmsk (1%)
Regeringsform
Dronning
Revy-monarki-republik med
femkammer-system
Chuck Norris
Fra Kalmarunionen
• Erklæret
• Accepteret
1450
34. febtemper
Julemandens fødselsdag
  Klima Gennemsnitstemperaturer på omkring 9 grader kelvin.
Nationalhelt(e) Fætter Guf, Palle From, Pelle Dam og Birthe Kjær
Valuta Øl = 100 Legoklodser
Religion Kristendom, Islam, vodoo og andre primitive religioner.
 Befolkning  Ja.
 Areal  Samme.
 Befolkningstæthed  Ja.
 Etniske grupper  12% svin, 86% Danskere, 2% bævere
 Største Eksportvarer  røde pølser.
 Største Importvarer  Whisky og udenlandsk øl, samt polakkiske håndværkere.
 Nationaldyr Gris
 Nationalsport  Sidde på tønden, Curling og det man laver mellem 15.33 og 15.62
 Åbningstider  Åbent om du har en bajer med.
 Internetadresse  [127.0.0.1]
 Telefonnummer  112

"Hello Germany"

~ The Rolling Stones til koncert i Parken

"I Danmark forstaar man mig icce. Jeg ere een Geni, der langt overstige dansk Fatteevne. Deri ligge danskens Svaghed."

~ H.C. Andersen om Danmark


Danmark (udtales Danemark) er en bodega i Norge, der består af et stadigt stigende antal bredbagede bøsser, der spiser østers fra stranden, som de lystigt dypper i Bakkedal eller Kærgården (altså østerserne, ikke stranden).

Navnet Danmark er dog forkert, da enhver, som har hørt sangen "Der er et syndigt land", som oftest bliver kaldt for Danmarks nationalsang, at det hedder Gamle Danmark.

Danmark ligger mellem Sverige og Tyskland og i modsætning til Sverige og Tyskland så prøver Danmark at blive kendt og populær lige som sine naboer.


Da alle amerikanere troede, at Danmark er en svensk by, prøvede Anders Fogh i 2004 at få berømmelse ved at sende to undervandsbåde til ørkenkrigen i Irak for at hjælpe den amerikanske hær. Dette satte Pelle Dam dog en stopper for, og dermed blev han nationalhelt i første klasse. Dette blev amerikanerne så vildt imponerede over, og flere danskere måtte forsøge igen, dog uden samme held som Pelle Dam.

Derfor begynte en flok tegnere at lave nogle satiriske tegninger af Muhammed, og man må sige at der blev et yderst vellykket forsøg, fordi denne gang lykkedes det nemlig for Danmark at komme i CNN.

Industri

A. P. Møller er Danmarks største firma, da det fylder hele 124 containerskibe. Firmaet er Danmarks varemærke. Det er ufatteligt let at tjene penge mange penge i Danmark. A. P. Møller er et godt eksempel hvor kunsten at styre et skib fra A til B har skaffet indehaveren ufattelige mængder penge.

I Danmark har man kun 4 virksomheder: Legoland, A. P. Møller, Staten og Carlsberg/Tuborg bryggerierne. På grund af grundlovens erstatning af janteloven under industrialiseringen er det forbudt at starte en virksomhed uden samtidig at forære alle andre borgere en magen til.

Danmarks største industri er jura. Mange mennesker lever af det danske retssystem.

En simpel sag, hvor en voldsmand idømmes 20 dages fængsel i byretten, vil sædvanligvis blive overklaget til landsretten af enten forsvareren, der synes dommen er for streng eller anklageren, der synes dommen er for mild. På den måde får samtlige advokater et honorar mere. Sædvanligvis vil en dom på 20 dages fængsel nedsættes til 17 dages fængsel, hvilket giver den dømte 3 dages erstatning, så han får råd til at gå på værtshus igen efter 5 dage under prøveløsladelsen og dermed starte voldsorgiet forfra, hvilket sikrer at der kort efter er penge i banken til såvel forsvarer som anklager igen.

Foruden jura, er 87 % af den danske befolkning beskæftiget i bistandsindustrien. Enten i form af administrativt arbejde eller som modtagere af den såkaldte kontanthjælp, hvilket er betaling for at se TV og drikke bajer.

Nabolandet tyskland er oprettet for at være alle danskeres private butik til billig sprut.

Eksport

Danmarks største eksportvarer:

Historie

Landet har tidligere haft status som Europas pekingeser. - Et lille irriterende dyr, der er stor i kæften, men ikke rigtig kan gøre nogen større skade. Denne selvbestaltede status kan muligvis skyldes at landet startede som en Grand Danois med magt over det meste af Nordeuropa, hvilket det åbenbart først erkendte ikke længere var tilfældet én dag for sent i 1864.

Siden dengang har landet opført sig mere mondænt, og forsøgte i stedet at skaffe sig magt ved at parre sig ind i samtlige andre europæiske kongehuse, hvilket gik rimeligt godt, men blev forpurret da en flok lysky elementer afskaffede den oplyste enevælde og i stedet indførte Kaos, der dog hurtigt blev erstattet af Stauning.

Man manglede dog stadigvæk en måde at genere de andre lande på, og det var først i 2005 at den jødiske avis Jude-land Post (kend den på stjernen) fik den geniale idé at male fanden Muhammed på væggen, hvilket skabte liv i gaderne rundt omkring i verden.

Befolkning m.m.

Danmarks befolkning består hovedsageligt af for sent udviklede analfabeter. Det skal dog siges at der i de seneste år har været en befolkningstilvækst af tilflyttere. Hovedsageligt fra Muhamedanien, en del af verden hvor IQ-kvotienten siges at være 8 gange så høj som i Danmark. Deres mest markante frontfigur er Nasser Kahder som i 2007 stiftede partiet "Ny Alliance" som er et ekskremistisk parti der vil fordrive alle de vantro fra Danmark. Dette er imidlertid ikke lykkes endnu og i dag udgør det Muhamedanske mindretal 36% af den danske befolkning.

Den oprindelige danske befolkning bruger al deres tid på at drikke Carlsberg eller andet øl. Deres yndlingsmusik er Lars Lilholt Band og de er glade for jord. De lever af andre folks ekskrementer eller bacon, men er ellers meget fredelige.


Kultur

Efter at Danmark fik sin helt egen kulturkanon er kulturen nærmest eksploderet. Der er kultur alle vegne. Lige fra Bøvl til helt ude i Hampen. Der bliver sunget, spillet, malet, tegnet og set fjernsyn så det er en lyst.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.