Daniels Bog bør læses på originalsproget aramæisk.


"Jeg læser aldrig Harry Potter..."

~ Oscar Wilde om Daniel Radcliffes Bog


"Jeg troede at det lort var redigeret ud for længst?"

~ Adolf Hitler om Det Gamle Testamente


"Min Egen, min Dyrebare!"

~ Satan om Daniels Bog


Daniels Bog (Jødisk: דָּנִיֵּאל, Dānī’ēl, "Gud er min Dommer") er den sandfærdige beretning om Profeten Daniels Syn, gøren og laden for pænt længe siden. Daniel selv menes at have været adelig, men det vides ikke om han var Greve eller Storhertug af Rusland. Daniels Bog udgør et meget centralt kapitel i Det ældgamle testamente, og menes at være skrevet af ingen ringere end forfatteren selv[1].

Struktur[redigér | redigér wikikode]

Antikrist, som han nødvendigvis må tage sig ud på højden af sin magt.

Daniels Bog er delt i to: Kapitlerne 1-6 minder mest af alt om middelalderlig heltedigtning, hvor forskellige hofmænd fra Babylon fiser omkring og er tapre. Kapitlerne 7-12 handler om fire apokalyptiske visioner. Mærkeligt nok er de to dele skrevet på hvert sit sprog, hhv. Jødisk og Oldjødisk. Årsagerne til dette er aldrig blevet forklaret[2]

1. Del 2. Del

(Kapitlerne 1-6)

 • Introduktion
 • Kong Nebuchadnezzar's Drøm om Fire Riger
 • Den Flammende Ovn
 • Kong Nebuchadnezzar's Vanvid
 • Belshazzar's Festmåltid
 • Daniel i Løvehulen[3]

(Kapitlerne 7-12)

 • Havets Uhyrer og Menneskesønnen[4]
 • Vædderen og Han-geden
 • Fortolkning af Jeremias' Profeti om De 70 Uger
 • Englens Åbenbaring: Kongerne i Nord og Syd

Indhold[redigér | redigér wikikode]

Statuen illustrerer profetien fra Daniels Bog

Kort fortalt, handler Daniels Bog om en masse ting som er mere eller mindre ligegyldigt (alt efter synspunkt), men der er også vigtige ting: Profeten Daniel har, med inspiration fra Helligånden, forsynet os med detaljeret information om Fire Rigers Storhed & Fald, opmålt fra Daniels levetid til den velsignede dag hvor Jesus Kristus vil komme tilbage for at regere sit TusindårsrigeJorden. Ifølge Daniels Bog er de Fire Riger følgende:

Daniels Bog fortæller, at i fremtiden (set fra Daniels synspunkt) vil Romeriget genopstå, og brede sig over Europa og Mellemøsten. Dette Nye Romerrige, det 4. Uhyre i Daniels Syn, bliver i Daniels Bog fremstillet som de tæer i statuen fra Kong Nebuchadnezzar's[5] drøm. Nu ved man med stor sikkerhed, at det 4. Uhyre er Det Genrejste Romerrige, og man ved at Uhyrets 10 Horn repræsenterer 10 Nationer, mere specifikt: Belgien, Italien, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Luxembourg, Nederlandene, Portugal, Spanien og Storbritannien, der som alle[6] ved, udgør Den Vesteuropæiske Union[7]. Fra disse 10 horn/lande, vil Det Lille Horn opstå, holde fremragende taler og til sidst erobre eller forføre 3 af disse horn/lande. Det Lille Horn er[8] Antikrist, som vil overtage magten gennem Det Genrejste Romerrige. Som det fremgår af billedet til højre vil Det Genrejste Romerrige - altså Den Europæiske Union - bestå af "Ler" og "Jern", hvilket symboliserer "Blødt og Hårdt". Dvs., at det sidste rige inden Dommedag vil være svagt og stærkt på samme tid (hvilket passer perfekt på en union hvor både Sverige og Tyskland er medlemmer).

Beviser[redigér | redigér wikikode]

Bemærk Skøgen i midten!

EU's stjerner ses her

Ode An Die Freude siger alt.

Nu er det generelt overflødigt at bevise noget som helst, for amerikanske evangelister EU taler for sig selv, men hvis Du, kære læser, ikke tror mig, så se dette:


 • Gudinden Europa er forudsagt i Biblen under navnet The Great Harlot, som skal ride på et dyr. Dette er nu ét at EU's officielle symboler, og ses bl.a. på mønter, statuer og malerier.
 • EU's flag er helt åbenlyst taget fra en bibelsk note (Jf. Johannes' Åbenbaring 11:19 & 12:1-18) vedr. en vis' Woman of the Apocalypse, som de fleste er enige om refererer til Jomfru Maria. Oveni hatten har flagets designer, Arsène Heitz, indrømmet at have fået idéen fra Biblen[9].
 • EU-Parlamentets bygning i Strassbourg, er bevidst designet til at ligne Babelstårnet i en cyper-version, og bliver faktisk populært kaldt Eurobabel. (Som alle ved, blev det oprindelige Babelstårn regnet som en torn i øjet på Gud, så dén her ar altså ikke god!)
 • EU's Unionshymne, Ode An Die Freude[10] er udvalgt for at håne Gud, og proklamere Antikrist's komme:


Freude, schöner Götterfunken,

Tochter aus Elysium,

Wir betreten feuertrunken,

Himmlische, dein Heiligtum.

Deine Zauber bindet wieder,

Was die Mode Streng geteilt,

Alle Menschen werden Brüder,

Wo dein sanfter Flügel weilt.


Bemærk her de tre ord Tochter aus Elysium, som alle med et gement ringe kendskab til tysk og oldtidskundskab kan oversætte til Elysiums Datter. Elysium var Himmerriget i romernes religion, og Datteren er uden tvivl Gudinden Europa. Selve EU's unionshymne, er altså udvalgt[11] til at symbolisere selve Dommedag, Apokalypsen, (H)armageddon, 1. Januar eller hvad fanden man vælger at kalde det.

 • Sidst men ikke mindst: EU lægger stor vægtikke at nævne den kristne fortid, og dét er om noget ukristent!

Hvad betyder det så?[redigér | redigér wikikode]

Hvad tror du selv, halvhjerne? En dag, om ikke så frygteligt mange år, vil EU få en stærk leder der er ingen ringere en Antikrist, Satans Søn, Djævlen's nevø, Møers Betvinger, Kongen af analsex og 1000% ondere end Paven!!! Jesus vil dukke op sammen med en hær af engle, smadre Antikrist nogle på frakken, sætte Ærkeenglen Michael til at tryne et kæmpe bæst, skille fårene fra bukkene og lade Jehovas Vidner overtage Jorden.

Se også[redigér | redigér wikikode]

Apokryfe noter[redigér | redigér wikikode]

 1. Muligvis Jane Austen
 2. Jane Austen klapper i når man spørger
 3. Jf. TV-serien Matador
 4. Muligvis en reference til Det nye testamente
 5. Kongen af Babylon
 6. De færreste
 7. At skidtet blev nedlagt i 2011, er ligegyldigt
 8. Uden tvivl
 9. Tjek selv efter...
 10. Fra Beethovens 9. Symfoni, din pjalt
 11. Blandt 1.400 andre numre
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.