FANDOM


DVD er en forkortelse for "Det Ved Du-nok-ikke-selv", og er således en af de få måleenheder, hvor størrelsen i sig selv indeholder et udefinerbart element af negativitet.

Oprindelseredigér

Forestil dig, at du sidder i skolen, og I er i gang med at gennemgå Det periodiske system. Du fatter overordnet set ikke en skid, men din lærer[1] kaster et blik rundt i lokalet. Fryden breder sig, da han spotter klassens dumme gås. Hun er nok det kommende offer, og du slipper dermed af krogen, men nej! Læreren vender sig, peger på dig og udbryder: "DU - Dig som er så bedrevidende. Giv mig atomnummeret og massefylden på Xeon!"

Klassens dumme gås har klassens største bryster. Problemet med din DVD er, at hun ikke viser dem af medlidenhed med dig. Tab-Tab situation!

Her træder DVD til. Du aner ikke, hvad du skal svare, og resten af klassen lyder som balloner, hvor luften bliver lukket semi-langsomt ud. Du er på spanden, for: "Det Ved Du-nok-ikke-selv", men det ved din fysiklærer, for han har lige kigget ned i bogen, 15 sekunder inden han stillede dig spørgsmålet.

Praktisk anvendelseredigér

Hvis du står på spring til at deltage i Paradise Hotel eller i Robinson, så er det godt at have en stor DVD. Til castingen bliver du introduceret for en række spørgsmål om almen viden. Du ser på dem og opdager, at din DVD er gået i baglås. Der er ikke grænser for, hvad du ikke ved! Du ved intet!
Men hov!? Det er jo selve meningen med konceptet. Hvis du ikke ved noget, så kan du ikke gøre noget galt? DVD er beskyttelsen af Amalie fra Paradise fra resten af verdens uretfærdigheder. Desværre for Amalie, kunne DVD ikke bruges som alternativ beskyttelse.

"At indspille en DVD"redigér

Her kommer vi til et delikat punkt. Hvis du skal have overført din manglende viden til andre, så nytter det ikke altid at spille den videre. Heller ikke på en skive kiks tallerken. Det er bare så forbudt! I stedet må du melde dig til "Hvem vil være millionær", og bruge argumentet om DVD til at opnå 200 telefonopkald til dine bedste venner - og professorer.

DVD mini (med småt)redigér

  1. Iført islandsk sweater, pibe og sygekassebriller.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.