FANDOMDeutsches Demokratisches Republich
Worldflags pop-20110830233913-00006 Worldflags pop-20110830233913-00006
(Flag) (Våbenskjold)
Motto: Kraft durch Paranoia
Nationalmelodi: Internationale
Ddr
Hovedstad Karl Marx Stadt
 Tidligere hovedstad Chemnitz
Største by Rostock
Officielle sprog Plattysk, retro-romansk
Regeringsform
Formand
Uoplyst overvågningssamfund
Erich Honecker
Murbygning
Ja.
Nationalhelt(e) Walter Ulbricht
Katarina Witt
Irma Grese
Valuta Bytte-bytte-købmand
Religion Kommunisme
 Befolkning  Tyskere. De vidste det bare ikke selv.
 Areal  Ingen ved det.
 Befolkningstæthed  Næh.
 Etniske grupper  Tyskere
 Største Eksportvarer  Intet forlod DDR
 Største Importvarer  Ladaer og frysetørrede feltrationer
 Nationaldyr Der var ingen dyr.
 Nationalsport  Benægtelse af dollaren og kapitalismen.
 Åbningstider  hver andet år hundred 3:20-3:40.
 Internetadresse  Nej.
 Telefonnummer  Nej.

"HEIL!"

~ Adolf Svendsen om DDR


Den tyske Demokratiske Republik (tysk: Deutsche Demokratische Republik, DDR[1]), eller bare Østtyskland var et slags forsøg som kørte fra 1949-1991, hvor Vesttyskland ikke rigtig gad det pjat mere. DDR var især kendt for sine gode dynamo-cykellygter[2] og velproportionerede parkeringsvagter.

Oprindelseredigér

DDR opstod kort efter 2. Verdenskrig, hvor russerne skulle finde et sted at placere deres fanger, bordeller og resten af deres mænd[3].
Heldigvis befandt der sig et større landområde i det midterste Europa, hvor der ikke var flere bygninger over 2 etager af væsentlig betydning, og hvor der samtidig var en mængde maskiner og krigsbytte, som man med fordel kunne etablere en eksportindustri af. Man eksporterede simpelthen hele barduljen, undtagen menneskene. Man var dog så betænksomme, at man efterlod en del DNA hos pigerne, og en del sikkerhedstjenster til at tage sig af mændene.

For at fejre denne succesfulde implementering af den første selvstændige stat med Kommunist-Nazisme, fandt man på at kalde den for Deutche[4] Demokratische[5] Republik[6] - Deraf: DDR - og ergo:

 • Ingen tvivl om placeringen.
 • Ingen spørgsmål om uafhængiheden fra andre stater.
 • Ingen konge.
 • Ingen pæne piger.
 • Spreewald agurken

Et efter tiderne genialt koncept!

Sport og anden underholdningredigér

 • Østtysk kvindeynde
 • En helt våd og frisk idrætskvinde fra DDR.

Folk fra DDR har altid gået virkelig meget op i sport, og har derfor fostret nogle af de bedste alteter som nogen sinde har fundet vej til De Olympiske Lege.

Med feminin ynde og mandig råstyrke vandt de både dommernes og publikums hjerter, og bagefter var deres kvindelige diskoskasterhold altid med på den værste - så som at kaste en lettere brugt Trabant over på den anden side af floden.

Kvinderne fra DDR er ofte fejlagtigt blevet beskyldt for at bruge doping. Lige som med Bjarne Riis er de blot aldrig blevet testet positive, og heller ikke selv hårprøver fra deres fuldskæg har nogen sinde vist noget!

50jahre ddr3

Propaganda og andet hjernevask var ganske populært i DDR. Selv folket elskede det, som det ses på billedet.

thumb|350px|Kvalitetsbiler bliver der passet på og kærtegnet for. Af mænd med dekadent Bundesligahår!


Når folk fra DDR senere har optrådt i film, har det været fordi at de skulle repræsentere "SPECTRE" i en James Bond film, og her har de da lignet nogle virkelig sportsstjerner - lige til det punkt, hvor de blev opdelt i smådele i en sneplov, eller det som var værre!
Af en eller anden grund, så har James aldrig begivet sig i lag med de kvindelige atleter. Måske nok fordi at de ville flå hans kranium ud gennem røvhullet, så snart han afslørede sit tilhørsforhold til de vestlige tortur- og diktaturregimer!


Produktionredigér

I DDR voksede der hurtig en langsomtproducerende blomstrende industri, der både kunne lave landbrugsmaskiner og andre spændende ting - i krisetider kunne fabrikkerne endda lave kampvogne, og i fredstid kunne man omstille produktionen til at lave en slags biler køretøjer - bedre kendt som "Trabanter" eller slet og ret: Trabis.

I en Trabi kørte en Stasi. Det var et køretøj, bygget af fåreuld[7], og forsynet med en motor, der fik en Puch Maxi til at krepere af grin!
Desuden var alt overflødigt, dekadent, vestligt, kapitalistisk luksus bortskaffet, til ære for det værste køretøj, der nogen side er fremstillet! Myten siger at folkeskolelærerene i 1980'erne vitterligt anså dette fænomen som en mulighed for at vise deres sociale tilknytning til den daværende østblok.

DDR's Ministerierredigér

Noterredigér

 1. Ikke nødvendigvis at forveksle med DR
 2. Måtte ikke bruges efter klokken 00:00
 3. Husende alle tilfangetagne piger i alderen 44 - 99.
 4. Tyske
 5. Demokratiske
 6. Republik
 7. Hvilket desværre rent faktisk er sandt!
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.