FANDOM


"Kogt barn damper bedst"

~ Ordsprog


Damp i vores tid redigér

Damp er lidt ligesom ADHD, men ikke helt da det ikke staves på samme måde. ADVARSEL: ADHD ER IKKE DET ACDC!!!!! MEN MEGET MEGET TÆT PÅ


Damp i gamle dage redigér

Dampmaskine

En dampmaskine fra de gode gamle dage, hvor damp var damp og ikke DAMP.

I de gamle dage, Før opfindelsen af DAMP, var damp noget ganske andet end nu. Damp var dengang kun et andet ord for den em, der opstår, når vand eller andre væsker koger. Pis har f.eks. altid godt kunnet komme i kog og dampe, ellers havde Kong Christian slet ikke stået i røg og damp, som han gjorde det i sangen.

Dengang kunne man også tænde sin dampradio og høre Radio Luxemburg med en masse skratten. DR var heller ikke værd at høre på dengang. Der var også damp-lokomotiver som man kunne køre til Esbjerg med, og derfra kunne man tage damperen til Amerika. Nu hedder det USA.

Dengang kunne hidsige rygere også få besked på at lade deres temperament dampe lidt af, hvis de var emotionelt frustrerede og havde lyst til at trække våben våben eller kommunikere på anden u-demokratisk vis. Når den koleriske ryger var faldet lidt ned kunne den dampe løs på sin smøg inde på værtshuset, men det var dengang. Nu kan de bare dampe af, hvis de vil dampe.

DAMP i nutiden redigér

Doctor

Har man DAMP er det en ret god ide med en læge, der kan skrive de fornødne attester, så man kan få sin pension.

Forkortelse der står for: Dem Alle Må Punke. Når man bliver punket kan man godt få stress og blive aggresiv, ked og manisk, så er det en psykisk sygdom, når det når så vidt.

Hvordan DAMP dæmpes redigér

Sygdommen kan ikke kureres helt, men den kan, heldigvis, holdes rimeligt nede med medicin. Midlet Ritalin, som alle narkomaner er helt vilde med og som de ofte brækker ind i ens bolig for hugge, skal udskrives af en læge på en recept for den kan komme til at virke.

De gode sider af damp redigér

Efter al den snak om sygdom er det på tide af se på de situationer, hvor damp er rart. Derfor er det klogt med en liste over de situationer. Hvis du kender flere gode eksepempler, så skriv dem for Guds skyld venligst på listen, så vi kan få mere at glæde os over.

Dejlig damp redigér

  1. Dampbad med æteriske olier og salt, der gør huden blød
  2. Floddampersejlads (Hjejlen, Silkeborg havn)
  3. Dampstrygejern så ens tøj kan se præsentabelt ud
  4. Ekspressomaskiner med damp-stav til mælken
  5. Dampede grønsager har større indhold at både vitaminer og mineraler end lakrids.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.