Spademanns Leksikon
Spademanns Leksikon

"Whois your daddy now"

~ Who

D:A:D (eller D-A-D, eller D.A.D eller DAD eller til nød MOM) startede som Danmarks første boyband, hvor medlemmerne blev sammensat, så alle ville elske mindst en. Desværre var der et eller andet der kiksede, så alle syntes bedst om trommeslageren, og det hjalp ikke engang at skifte ham ud. Måske var det fordi at der ikke var nogen, der kunne se ham, når han sad bag trommerne, men publikum var sikker på at han måtte være mere lækker, end de tre de kunne se.

D:A:D begyndte at spille i starten af 80'erne under navnet Disneyland After Dark, men ingen opdagede det før i 1989, da de slog igennem med singlen "Sleeping My Day Away". Desværre opdagede Disney det også og tvang D:A:D til enten at skifte navn eller at iføre sig Anders And-kostume. D-A-D valgte det første, da de mente at de var grimme nok i forvejen. D:A:D har i øvrigt jævnligt givet koncert i Disneyland - klædt ud som Fedtmule.

Facts[]

  • D:A:D har udgivet nummeret "Home Alone 4", i håb om at få opkaldt en film efter sig, da der ikke er nogen TV-stationer, der vil hedde D:A:D.
  • Alle D.A.D's sange går i guitarrundgangen D-A-D. Den 4. fjerde akkord er sparet væk, pengene er i stedet brugt på at sende Jesper Binzer til frisøren.
  • Alle medlemmer i D:A:D lider desuden af skizofreni

Se også[]

Eksterne links[]

D-A-D hjemmeside | Eller er det denneher?