FANDOM


30px-Cquote1 svg Gid jeg var i Düsseldorf... 30px-Cquote2 svg
Dorthe Kollo efter at være blevet smidt ud af Skanderborg

Düsseldorf er en tilfældig by i Tyskland, der ligesom byer som Skanderborg og Skåne[1] har opnået den særegne status at være med i den samme Dorthe Kollo sang (dog i forskellige versioner, dansk, engelsk, tysk, fransk, russisk, og sidst men ikke mindst, Japansk).

Düsseldorfs historie redigér

Düsseldorf blev grundlagt præcis 756 år, 9 måneder, 21 dage og 23 en halv time f.v.t., altså 756 år, 9 måneder, 21 dage og 23 en halv time før Chuck Norris blev født. Cirka 500 år senere kom der en mindre, lokal istid, efterfulgt af en mindre, lokal ophedning af atmosfæren, og Düsseldorf blev dækket af vand, hvilket inspirerede legenden om Atlantis.


Nuværende Düsseldorf redigér

Efter Den Store Flodbølge blev hele det smukke Düsseldorf bygget op gennem generationer skyllet væk, og det eneste der var tilbage var en ordentlig mængde papkasser(dengang kunne man VIRKELIG lave papkasser, ikke som det bras der findes nutildags). Da de lokale så denne ødelæggelse, gav de fuldstændigt op, og besluttede sig for at bo i papkasserne. Derfor er det nutidige Düsseldo[2]rf bygget af papkasser, ind i mellem forstærket med papmache for bedre at holde vandet ude.

Aktiviteter i Düsseldorf redigér

Da Düsseldorf i bogstaveligste forstand gik under jorden på grund af det meget vand for omtrent 256 år siden, blev alle de tidligere interessante ting som det berømte Margretheskål-museum, den store samling af originale Picassoer, samt ikke at forglemme de 731 velbesøgte og velrenommerede bordeller, skyllet ud i havet sammen med tegningerne til Titanic. Nu er det eneste man kan foretage sig i Düsseldorf at "Düsseldorfere", hvilket vil sige at man går rundt mellem de mange papkasser med en militærkasket på mens man svinger vildt med hofterne for at vælte alle, der ligesom en selv har forvildet sig til Düsseldorf på jagten efter Atlantis.

Noterredigér

  1. Ja, den er god nok - præcist hvad svenskerne drak den dag sangen blev oversat vides dog ikke, men skulle nogen finde ud af det vil vi meget gerne have en tår.
  2. Indsæt fodnote her
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.