FANDOM


Vaccination

Hvis lille Elmer havde delt legetøjet med sin bror, som han havde fået besked på, kunne han have undgået dødssprøjten. Men neeeej....

En præcis definition af ordet dødssprøjteredigér

For at der ikke skal være nogen tvivl fastslås det at her er tale om en sprøjte, man kun skal acceptere at modtage fra en læge, hvis man er MEGET træt af det hele. Mange læger er desværre styrede af deres politiske overbevisning i stedet for deres lægeed, og de vil gerne slippe for at betale til syge på overførselsindkomst. Det er af samme grund derfor ikke alle lægernes tilbud om medicin man skal modtage helt ukritisk!

Dødssprøjtens udformning i USAredigér

USA, Guds eget land, kan ikke lide forbrydere, de skal aflives ligesom forbryderen Jesus blev det. USA afliver dødsdømte med dødssprøjter. Dødsfangerne får sprøjtet tre forskellige stoffer ind i blodbanen: Først et beroligende såkaldt barbiturat – stoffet sodium thiopental – som gør, at fangen mister bevidstheden. Derefter et bedøvelsesmiddel – stoffet pancuroniumbromid – som lammer åndedrætsmusklerne. Til slut injiceres dynamit, som sprænger den nu afslappede krop i luften.

Er det ikke ulovligt?redigér

Nogen mener jo og nogen mener nej. Sært nok er det altid de mest fanatisk religiøse, der går mest ind for dødssprøjter, de påstår det er humant at give passende medicin til nogen, der ikke kan finde ud af at lade være med at gøre noget forbudt. Det er budet om at slå ihjel, de praktiserer, noget fra det ældgamle testamente. Humanisterne påstår, på den anden side, at det er inhumant at aflive personer, især når det sker imod personernes vilje. Det er derfor ikke så enkelt at besvare dette spørgsmål med et ja eller nej.

Hvem sprøjter stofferne ind?redigér

Det gør en korrupt læge. Anderledes kan det jo ikke være. Alle læger aflægger et løfte om at tjene patienten og kun patienten, lægteløftet hedder det også. En læge, der injicerer en dødssprøjte, kan ikke ligefrem siges at være på patientens side, når den afliver patienten. Den slags juridiske spidsfindigheder bekymrer man sig dog ikke om i de religiøse lande, hvor dødsdomme ved dødssprøjter, praktiseres.

Hvordan undgås dødssprøjten?redigér

Overhold lovene og undgå især at blive opdaget i at gøre ting, som kan indebære, at en læge betales for at gi dig en dødssprøjte.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.