FANDOM


Cristiano-Ronaldo-Gay

Christiano har tit vrøvl med blærehalskirtlen, som derfor kræver daglig massage

Rooneyogronaldo

Wayne Rooney og Ronaldo havde noget kørende længe.

Christiano Ronaldo (ikke nødvendigvis at forveksle med Tykke-Ronaldo) blev født et ukendt sted i Portugal og døde den 17. november omkring kl 17.11 ligeledes på et ukendt sted. I sin aktive karriere var han en veludrustet[1] fodboldspiller, hvis store forbillede var selveste John Travolta fra Grease.


Den seksuelle bevidstgørelsesproces redigér

Cristiano Ronaldo havde gennem hele livet haft en dårlig vane med at kigge efter drenge istedet for piger. Og det endte da også med, at han forelskede sig i den engelske Manchester United-spiller, Wayne Rooney. Eftersom den lækre dværg Wayne Rooney var en ganske habil fodboldspiller, så måtte Cristiano også blive det, for at imponere Mr. Wayne. Problemet var bare, at han stank til fodbold, så derfor måtte han bestikke den engelske træner med sin skuespiller formue, for at komme på det engelske fodboldhold sammen med Rooney... En gerning som stadig fordømmes af selveste Robert Mugabes tante. Man har også fundet ud af at han er mongol i en mildere grad, men hans mor siger det går over med tiden. Cristiano siger selv at han ikke er retarderet, men at han bare er anderledes.

Nåh, men Wayne Rooney og Ronaldo havde noget kørende længe. Dog efter et længere skænderi om medierettigheder, valgte Ronaldo at skifte klub til Real Madrid. Real Madrid har tjent godt på Ronaldo. Ikke for hans fodbold evner, men fordi unge teenagerpiger køber plakater, trøjer og andre fan-ting med ham på. [2]

Efter det sidste dommerfløjt redigér

Ronaldo er nu en verdenskendt mandeluder som kan findes på alle små pigers vægge. Hans fremtidsplaner er at indspille en LP, kaldet Glade tider i Sengen. Hvorefter han vil starte sin egen lille bordelforretning op. Og til sidst, når han når op i årene, vil han fortsætte sin ballerina karriere og har proklameret med at købe sig en kat og give den navnet "Vuffer"... Inspireret af hans mere end tvetydige forhold med Wayne Rooney.

Ligegyldige kommentarerredigér

  1. Ifølge diverse flotte undertøjsreklamer dameblade
  2. Fordi han er så lækker.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.