FANDOM


Crash1

Her står Crash (ham den orange slyngel) i spil nr 1, med et blik der bare siger, at det skide vildsvin skal bespringes - omgående.

"Grab her by the pussy!"

~ Donald Trump om datteren Ivanka Coco Bandicoot.


Crash Bandicoot er en succesfuld Playstation 1-spilserie[1], fra 1990'erne[2], hvor man styrer en krydsning mellem et menneske og en bandicoot[3] rundt i en masse baner, der kræver at man hopper, snurrer rundt, flyver bi-plan og ødelægger frugtkasser, for at samle lyserøde krystaller.

Plotredigér

Dr. Neo Cortex og hans kumpaner, skal bruge energikrystaller for at overtage verdensherredømmet, så derfor...

Den objektivt set, korrekte historieredigér

Crash2

Coco Bandicoot, der næsten kan måle sig med Lola Kanin.

Dr. Neo Cortex er leder for en hemmelig loge af tekniske genier, med ubegrænsede midler og ubegrænset adgang til slavearbejdere. De kan tage verden når som helst de ønsker det, men da de fleste af dem er forskere, har de valgt at fokusere på krydsningsarter, f.eks. menneske/koala, menneske/tiger, menneske/varan og altså også menneske/bandicoot. Deres våbenfabrikker akkumulerer et økonomisk overskud så stort, at de har kunnet lave en hel masse avancerede test-anlæg, hvor de undersøger, om deres mest succesfulde kreationer Crash - og til dels Coco - kan gebærde sig gennem en række forhindringer, med dybt forudsigelige funktioner, herunder TNT-kasser og racerkørere. For at få testdyrene til faktisk at makke ret, har man bildt dem ind, at Dr. Cortex & Co skal bruge nogle lyserøde krystaller - som de selv har placeret i deres egne testanlæg(!)

Da rygtet vil vide, at Crash's søster Coco har en IQ på beskedne 164, har det dog været nødvendigt også at bilde hende ind, at hendes bærbare computer kun kan køre på selvsamme lyserøde krystaller, istedet for elektricitet, hvorfor hun er primus motor i at få Crash på krystal-jagt.

I al hemmelighed, registrerer Dr. Cortex & Co så stille og roligt resultaterne, af deres "forsøgsrotters" bedrifter. Hver gang en serie eksperimenter er vel overstået, lader Dr. Cortex & Co som om, at de er besejret, hvorefter de et års tid eller to senere gentager historien, med nye test-anlæg og nye løgne om "krystaller", "verdensherredømme" og "krigen mellem de gode og de onde".

2017redigér

I sommeren 2017 kom en remastered version af de originale spil, der skabte lidt af et hysteri på youtube: Lige pludselig, skulle hundreder af såkaldte "youtubere" vise film om hvordan man klarer dén og dén bane/boss/secret level. Det komiske er blot, at de fleste af de førnævnte youtubere end ikke var født, da de oprindelige spil kom ud, så for garvede spillere var der intet nyt under solen ved filmene - tværtimod manglede mindst halvdelen af spillenes hemmeligheder, fordi at youtuberne ikke havde fundet dem endnu, modsat deres forældre.

Wumpafrugterredigér

  1. Samt legetøj og en ringe tegnefilmsserie.
  2. Og nogle elendige spil fra et nyt firma, der bare ikke vil gå væk.
  3. Australsk rotte/chihuahua.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.