FANDOM"Søger clan!"

~ Villy Søvndal om dette revolutionerende Call of Duty rip-off.


"Dette kunne ændre fremtiden for Danmark og vores velfærdssamfund."

~ Helle Thorning-Schmidt om CS:GO.


Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) er en online økonomisimulator, hvor man kan sælge og handle med pixels. Skaberen bag dette spil er Gabe Newell, som desperat prøver at indkassere penge ved at gøre dig afhængig. Spillet er bygget op om kasser, scammers og pixels. Disse pixels har alle en bestemt værdi, og hvis man har værdifulde pixels vil de såkaldte "scammers" føle sig trængt op i en krog og begynde at angribe dig. En scammer føder gennemsnitligt 10-12 unger og deres føde består mest af pixels. Deres yngleseason finder sted hele året. Deres naturlige habitat er typisk bag en SharkGaming eller Alienware computer.

eSport redigér

CS:GO har også en competitive scene, som bygger på såkaldt "hack". Hack er primært et funktion i spillernes håndled, som får dem til at være ekstremt præcise og hurtige på deres mus. Mange mener dog, at det er snyd og, de burde "VAC bannes". VAC står for Regnfrakke. Et hold består af 5 personer, og de førende hold inden for scenen lige nu er FCK, DR1 og Havnens Grill & Pølsebod. Også Astralis. Man kan også spille på diverse kampe på hjemmesiden "csgolounge.com" [1]. Her mister ludomaner dagligt deres lommepenge, som de oftest har tjent ved scamming. Politiker Brian Laudrup mener, at den danske regering burde indføre samme princip i kæden "Lidl". Nogle mener, at Venstre i år vinder Dreamhack. På grund af Lars Løkke, Helle Torning og Inge Støjberg har et godt sammarbejde

Historie redigér

I 1768 blev CS:GO statsgodkendt, og man kunne nu spise morgenmadsprodukter i mens man spillede dette videospil. Dette var en revolution, og mange feminister blev glade for denne nye rettighed. Niel Armstrong udtalte, at han var gravid, og at han havde fået en Call of Duty trøje.

Gameplay redigér

Når man ikke handler med pixels, har Gabe Newell tilføjet en funktion, som man kan bruge til at træne til at blive muslim . Fiktive bombe- og gidselmissioner er begge konstruktive træningsmuligheder, der giver et realistisk indblik i en dagligdag i muslimernes verden. Muslimer kan også spille som "Counter Terroristerne" for at sætte sig ind i deres tankegang. Fortroligt information fra CIA konspirerer om, at dette faktisk kan give mulighed for at decideret "komme ind i deres hjerne".

Spillets våbenudvalg giver rig mulighed for at spille med Islamiske favoritter, som f.eks. en "AK-47" og eventuelle bomber. Banerne, fx cs_office, giver også rig mulighed for at stille et "Det Hvide Hus" gidselscenarie op, samt 9/11 simulationer i bl.a. de_seasons.

Våben og udstyr redigér

AK-47 er en Islamistisk favorit, og det gør den også til et unikt våben for Terroristerne. Den blev opfundet i Afghanistan i 2004, hvor dens primære funktion var, og stadig er, at skyde civile og/eller amerikanske præsidenter.

M4A1-S'en er et unikt våben for Counter Terroristerne og bruges primært til at skyde muslimer. Den er dyre end en AK-47, fordi man skal betale skat af den.

Defuse Kit er en mulighed for hurtigere at detonere bomben, der er blevet plantet af muslimerne. Terroristerne arbejder for at få denne genstand fjernet fra spillet, men Gabe Newell har for travlt med at lave Half-Life 3 jokes.

G3SG1'en er en automatisk sniper-rifle, der giver autistiske muslimske børn muligheden for, at føle sig "pro". Den er unik for Terroristerne, og omkring 90% af dem, der bruger den, hedder "Muhammed".

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.