Cocio2.jpg
Eva Mendez påstår at siden at hun reklamerede for Cocio har hun fået to kasser sendt fra Esbjerg hver uge

Cocio.jpg Den danske congobajer Cocio er fast inventar ved en pølsevogn. Den praktiske skridsikre flaske er god når man har hele hånden smurt ind i sennep.

Hvis du pludselig en dag får en miniature-cykelhjelms-lignende flaske-tingest smadret i pandeskallen og efterlades med en bule, som mest af alt minder om en Bentasil halspastil med honning/lakrids-smag, så ved du, at du hermed er ramt af en Cocio. Cocio er fyldt med sukker, så pas energiudsvinget!

Cocio er en dille, bredt ud over det ganske land. Den berører langt størstedelen af befolkningen; nogle hævder således at være blevet afhængige af dette "dummeslag", som midlet må siges at give. Produktet er endnu ikke testet for graden af kræftfremkaldende effekt (som fx colgate total tandpasta er).

Cocio nydes bedst en kold vinterdag med en pølse i den anden hånd.


...kapitalismens grimme ansigt

Cocio.jpg Det forlyder, at brancheforeningen De danske Pølseserveringssteder har opsagt den livslange kontrakt med Cocio til fordel for den onde og altædende Toms Chokolademælk - et usexet kopipræparat i plastikflaske. Man satser nu på at indbringe sagen for Kulturarvsstyrelsen som vil afgøre om det er chokolademælk eller Cocio-brandet som er uforløseligt forbundet med pølsevognene.

Man vil med andre ord frede et chokolademælksprodukt som var det K.B.-hallen.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.