FANDOM


Clementin

"Hjælp! Der er en clementin der forfølger mig!"

~ Pyrus

Clementin (også kaldt "Den Orange Dværg" eller på latin "Appelsinatis Satanis") udspringer fra de gamle indianerstammer i Barcelonas værste slumkvarterer og blev bragt videre til Europa af uovervindelige gallere på afveje og svenske medicinstuderende.

Historie redigér

I 1589 gik den ellers altid neutrale clementin af uforklarlige årsager over på Djævelens side og fik endda den vanvittige opgave at gøre det af med selveste Pyrus fra julekalenderne af samme navn. Først forsøgte den at klæde sig ud som Harry Potter men det resulterede bare i at den fik hele den sydfranske flåde, samt ikke at forglemme, Skotlands Toiletrensnings-service A/S i hælene.
Da den slap af med sine forfølgere, fandt den på en ny plan. Den opsøgte Cartoon Networks hovedkontor for psykisk ustabile tilhængere af Gandhi og bildte dem ind, at Pyrus, hver dag fra klokken 7:15 til 22:58 bandede og svovlede over Gandhis eksistens. Desværre for clementinen troede alle tilhængerne at han sagde Tyrus (en havneby i Libanon... eller var det Sibirien?). I hvert fald fik clementinen ikke meget ud af sin plan B.
Da Djævelen i 1999 opdagede, at Pyrus stadig levede, blev han så gal, at han bankede clementinen helt orange.

Efter den oplevelse klonede clementinen sig selv, så Djævelen aldrig mere ville være i stand til, at finde den "rigtige" clementin.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.