FANDOM


Cirkusrevyen er en meget gammelt underholdningsmetode. Den er ofte i historiebøgerne (og andre diverse søvnfremkaldende metoder) blevet omtalt som Nordens Amfiteater.

Vikingernes indflydelse redigér

Vikingerne syntes dengang at danskerne var kedelige. Det var nemmerlig normalt at hver mand kun kunne én vits, og de var ikke ret sjove. Og kom der rejsende, så var det altid en eller anden fra landet eller Djævleøen, og det var jo absolut ikke spor sjovt.

Så i det 11. århundrede prøvede de vilde vikinger på at få lidt sjov ud af englænderne.

Det viste sig desværre at englænderne syntes at det eneste sjove man kunne lave var:

  • ...at fimse rundt i den forkerte side af vejen - sådan de danske stridsvogne kørte ind i deres biler,
  • ...at drikke varmt vand med fløde og sukker (man havde ikke opdaget tebladet)
  • ...at løbe rundt og slå hinanden ihjel hvis man var utilfreds, så en eller anden filøjser ved navn Agatha Christie også havde noget at lave.

Det tog dog 900 år, før danskerne kunne komme hjem (englænderne havde det med at støde ind i Amin Jensen når de sejlede).

Opløsningstiden redigér

Ludvig og Qswaldredigér

Da var dog kommet demokrati til Danmark, og man besluttede at hjælpe de stakkels vikinger, der nu havde vennet sig til at køre i den gale side og slå hindanden ihjel med forskellige sære metoder. Den danske regeringen udpegede derfor to mænd, ved navn Ludvig Brand-i-Kastrup og Osvald Helt-Mut til at oprette noget der fik de højrøvede halvenglændere ned på jorden igen. Dermed opstod Cirkusrevyen.
Desuden var vikingerne et meget undertrykt folk i England, og havde derfor ikke begreb om hvor få amfiteatre der var tilbage i Danmark. Cirkusrevyen blev derefter en fast dansk tradition, på lige fod med rødgrød og tykke politikere der ikke helt forstod ordet integration.

Cirkusrevyen i dagredigér

Nu i 2009 har forestillingen - hvis mål er at sprede kaos blandt publikum ved igen og igen modsige sine politiske holdninger - fem medvirkende:

Desuden har også Dirch Passer medvirket.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.