FANDOM


Christine

Christopher...Christine...Det kommer næsten ud på et når man bruger den samme frisør Pin-it


30px-Cquote1 svg Danmark skal også være tilegnet de unge! Derfor skal skolegangen ændres til utallige timer ekstra om året, så eleverne kan få masser af fritid! 30px-Cquote2 svg
Christine Antorini om en journalist, der betvivler hendes ellers så fantastiske forslag om længere skolegang i folkeskolen

Christine Antorini er én af Danmarks tidligere børne- og undervisningsministre. Alle børn elsker hende, og mange har plakater af hende hængende på deres væg. Hun bliver ofte sammenlignet med Selena Gomez, Megan Fox og Carmen Electra - dog uden grund.


30px-Cquote1 svg Mine børn elsker at gå i (privat)skole! 30px-Cquote2 svg
Christine Antorini om en journalists spørgsmål omkring hendes egne børns mening


Man ville også have spurgt hendes børn, men den samme dag var de pludselig på besøg hos deres bedstemor i Tibet. Udsendingene hørte mistænkelige lyde fra kælderen, men døren der ned til var låst, og nøglen var væk.

Da BT senere ville kontakte deres to journalister, fandt de ud af, at de natten efter var forsvundet fra deres hjem. Det samme med journalisternes børn, familie og venner. Lige nu går politiets tid med at lede efter de forsvundne personer, men de eneste spor er nogle tegn, man bruger til djævletilbedelse. Eksperter undersøger sagen.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.