FANDOM


CA-set-oppefra

Landet mellem Danmark og Sverige

Naturmand

Her ses en typisk christianit og anarkist.

Christost

Indbyggerne i Christiania elsker ost, som det ses helt tydeligt på landets flag

Hampeblad

Her ses symbolet, som alle tilhængere, af moderguden Marihuana, tilbeder i landet Christiania

Christiania er et lille land, beliggende mellem Danmark og Sverige, på positionen N 55° 40' 26.76" og E 12° 35' 53,7".

Landets fane redigér

Christianias flag eller fane er rødt med tre gule prikker. Historien bag landets flag har at gøre med lugten i området, da de første christianitter slog sig ned. Hele området havde tidligere været anvendt til til osteproduktion, hvilket ikke kunne undgås at sætte visse duftspor i bygningerne. Men christianitter kan godt li' ost og derfor mindes de ostelugten med de tre oste i landets fane. Nogle christianitter spiser rituelt ost hver dag for at ære landets fane. Det er hårdt angrebne gammel-fascister, blandt landets indbyggere, der holder denne afskyelige tradition i hævd.

Landets historie redigér

Landet opstod i 1971 da BZ-bevægelsen for København og omegn syntes, at det var på høje tid med nogle flere boliger til de folk, der ikke havde råd til at have noget at bo i. Så de hapsede nogle gamle sure forhenværende oste-drivhuse, der stank forfærdeligt af ost. Men nu kan christianitter godt li' ost, så det gjorde ikke noget.

Landets indbyggere redigér

Pusherstreet

Som de fleste jo ved er det i Christiania at Skarntyde-ruten har sit udspring. Nej, det er altså ikke prisen på et gram galar mere, grundet finanskrisen.

Christianitterne er efterkommere af nogle hårde christianshavnere, nitterne, der arbejdede på et skibsværft i nærheden, som blev lukket i 1996. Nitter er hårde og hård skulle man være for at udholde ostelugten dengang. Nitterne slog sig ned i Christiania, hvor de har mangfoldgjort sig, og nu er der lukket for indvandring til landet som der er i alle andre lande.

Landets regering redigér

Landet har ingen konge, regering eller andre bestemmerøvs-manipulationer. Den slags gider folkChristiania ikke have med at gøre. Nej, i stedet har man basis-demokrati og anarki, og den slags kan godt tage sin tid. Basisdemokratiet foregår hver mandag aften, når der er mandagsmøde. De, der råber højest og gentager sig selv flest gange, får deres vilje.

Landets religion redigér

Christianitterne bekender sig til den store modergudinde Marihuana, som de laver røgofre til dagligt overalt på Christiania. Ind i mellem laver christianitterne også store udflugter til ære for Marihuana-gudinden, det er især hver den første lørdag i maj måned, der er religionens store højtid. Så går de i samlet flok til nabolandets regeringsbygning for lige at markere sig.

Landets fremtid redigér

Der er bevis for at [1]bestemt langsomtvirkende fraktion vil christianiasere hele Danmark, så det må siges at udsigterne, på længere sigt, ser lovende ud for det lille land Christiania. Det må formodes at landet først udvider i retning mod Bongbong-land i nærheden af Næstved, når fraktionen begynder at rykke på sig.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.