Spademanns Leksikon
Spademanns Leksikon

Christian kan se ting, som andre ikke kan. Sikkert fordi han er så oplyst.

Google2.gif
Den mægtige søgerobot Google er fuldstændig pjattet med Christian Borup.
Ingen Wikipedia.png
Dem der bare kender en lille smule til det pauseklovnene inde hos Wikipedia laver, skal prise sig lykkelige for, at der ikke findes en artikel om Christian Borup derinde.

"Aaaarghhhh!!! Ikke Christian Borup igen! Lad mig nu forhelvede læse min Ekstra Bladet i fred!"

~ Hjemløs om krystalkuglesiderne bagerst i avisen


Christian Borup (privat: Christian Borup Andersen) er en dansk astrolog som tror på stjerner. Derfor bruger han utrolig meget tid på at ligge på græsset ude i haven, mens han belurer nattehimlen for flyvende objekter og andre interessante begivenheder og fænomener som straks skal kommenteres på facebook eller i ugebladet, Ude og Hjemme.

Han var desuden et af de første danske medlemmer i Scientology.

Promovering[]

Christian borup 2006 180x195.jpg
En oplyst kommentar fra Christian Borup:
En af astrologiens indsigter er, at alle mennesker helt grundlæggende er forskellige. F.eks. har jeg en nabo som rent faktisk er jomfru, selvom han siger han er en tyr i sengen. Men forståelse af, hvilket univers andre mennesker bærer rundt på, giver indsigt, viden - og måske en smule visdom - om verden omkring os... Det siger mor i hvert fald.

Christian Borup har i snart et halvt århundrede været professionel praktiserende astrolog og er især kendt fra TV-programmerne; "Den 6. svans" og "Oralerne", som er fra før Poul Nyrup Rasmussen fik grå hår. Dog holder han også en række foredrag som prøver at forklare dig, hvordan helvede planeternes placering på himlen påvirker din privatøkonomi.

Shows:[]

- "Astrologi for n00bs!"[]

En kort faglig rundtur i astrologiens historie og i horoskopets anvendelse som personligt profilerings-redskab. Astrologiens indbyggede menneskeforståelse er flere tusind år gammel, og kan beskrives som den første - og måske dybeste - psykologi. Det hele startede tilbage i Oldtiden hvor de gamle grækere for første gang indså vigtigheden i nudist forskning, som vi desuden praktiserer meget på min arbejdsplads på DTU.

- "Kend dog dit stjernetegn, din so!"[]

Et showpræget, humoristisk, chokerende, uhøfligt, pisseirriteret, ambivalent, sindsygt, karikeret og respektløst foredrag (krydret med lidt halvhjertet stand-up) om de 12 Stjernetegns mest irriterende personlighedstræk og tunge bagsider. Lær typen at kende, før naboens datter gør det.

Se mere[]

Bliv ven med ham på facebook lige her. Eller prøv hos hans kone