FANDOM


Chong-Lit er i familie med Chick-Lit og skrevet af mænd for mænd. Nedenstående uddrag er skrevet af en verbalerotisk urmager, som nok burde holde sig til de små tandhjul i fremtiden.


Nik og Jay, Gin og Tonic redigér

Jeg sad i baren med en flaske Jack Daniels og suttede skruelåget af. På det faldefærdige gudsforladte sted var der omkring 7 mænd og 20 kvinder, og derudover mennesker af anden seksuel observans og en hermafrodit; det gav en babe-faktor på omkring 2.9.

De syv mænd havde på sædvanlig vis opdelt baren mellem sig i territorier for at gøre det lettere for kvinderne ikke at komme til at støde ind i den forkerte mand ved en fejltagelse f.eks pga. overdreven fuldskab.

Jeg havde strategisk anbragt min fitness-tonet krop i behagelig afstand fra baren hvis det blev nødvendigt med en ny flaske eller hvis kvinden insisterede på at få en gin og tonic betalt på min regning, og pludselig var kvinden indfanget af mine sensorer - hun stod i al sin virginalske grimhed i min zone. Jeg så rundt på de andre mænd i rummet, som én efter én nikkede - det betød at hun var så grim at de ikke ville gøre krav på at være med i en gruppevoldtægt.

Hun spurgte selvfølgelig:"Giver du en gin og tonic?", og jeg lyste op og svarede "ja, selvfølgelig og tag lige én med til mig!" Hun vendte rundt - jeg nåede at bemærke at hendes røv lignede et cykelstativ dvs. en revne og nok til siderne til lige at holde en tung genstand i lodret position, men hvad en røv er en røv!!
Hun kom tilbage med to gin og tonics uden at skælve eller vise tegn på fuldskab. Hun havde sikkert ikke været i stand til at beruse sig på andres regning hele aftenen. Hun sagde:"Jeg har holdt øje med dig hele aftenen!"...Ja det forklarede jo en del!?Jeg svarede:"Hvis du vil have pik, så spar mig lige for alle de omsvøb." Hendes fejlgenererede reflekser sagde hende at hun skulle spille dydig i situationen, selvom hun for længst havde opdaget at min Jack&Jones-jeans havde fået en anden facon. Hun forstillede sig vel allerede et eller andet lægge sig lunt i smørhullet.
Hendes træk....og så skete katastrofen. Jeg havde glemt at sige til disc-jockeyen at Nik & Jay-plader var forbudt i løbet af aftenen, hvis min fars firma skulle blive ved med at holde liv i etablissementet.

Hun rev mig voldsomt i armene og ud på dansegulvet og det virkede som om at DJ'en var faldet i søvn, så jeg fandt mig selv i nogle mærkelige abrupte bevægelser med en kvinde med en røv som et cykelstativ dirigere mig rundt til musik af nogle filipensbefængte drenge. De syv andre mænd i lokalet så tilfredse ud. De kunne nok engang konstatere at deres judgement havde været korrekt...jeg måtte have luft, jeg måtte have luuuuuuuuuuuuft så jeg hev cykelstativet i ørene hele vejen ud på parkeringspladsen og placerede hende med ryggen mod motorhjælmen på min Ferrari Testarossa.

Min agenda var klar: Hun havde krænket min integritet og måtte bøde derfor. Jeg tog hende i..........<cut>..En temmelig stor og bredskuldret mand råbte mig ind i hovedet "DU SKYLDER PENGE OG DU PULER MIN FORLOVEDE". Min erektion fortrak sig temmelig hurtigt til model pik-i-kold-svimmingpool. Jeg skøttede mit hovede med mine arme, men de blev revet væk, og jeg fik først et leverstød, en uppercut, en uppercut mere og så en lige venstre og der lå jeg...Jeg betalte og gorillaen forsvandt uden at tage sin postuleret forlovede med sig.

Hun sagde bare:"du må godt nu...men husk lige at betale min gin og tonic en anden gang"


Tak til "Inkasso" og "2900 Hapiness"

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.