FANDOM


Cher 2 år og 162 år

I Chers familiealbum ser man tydeligt, at Cher må have ændret udseende i løbet af sin levetid.

Cher, livsnødvendig stof for transvestitter og homoseksuelle aber... og verdens Æ L D S T E sangerinde!

Folk med mærkelige tendenser, som transvestitter og homoseksuelle aber (jo, aber ER folk!) har jo som bekendt en hvis trang til at høre på kvindelige sangstjerner, der lyder som drengebørn midt i puberteten. Chers fanskare er også netop at finde blandt mennesker med abnormal hørelse. Hendes selvbiografiske skrigeri kan normalt placeres under genren Trans-pop (må ikke forveksles med trance-pop) og bøsse-techno. Chers lyde bruges især ved abefester og dødsscener i spanske soap-operas.


Cher på film redigér

En meget berømt, spansk dødsscene er fra den meget græske storfilm, также найдено в следующих статьях - oversat til dansk, Abernes Sexplanet:

  • Person 1: "Hola!"
  • (Person 2 dør midt i energisk vink)
  • (Person 1 begynder at græde)
  • Chers abetoner piber frem: "Do you believe in love after love?"

Chers plastikkirurgiske musik redigér

Chers følelsespornografiske værker har det kendetegn, at de alle på et eller andet tidspunkt har været på Thailands hitliste over mest spillede sange til kønsskifteoperationer. Thailandske overlæger og overtæger sætter hyppigt hendes sange på under deres kandidaters testoperationer for tvinge dem til at holde koncentrationen om emnet. Rygter vil vide, at Cher selv har været igennem et sådant indgreb. Billeder fra Chers familiealbum tyder i hvert fald på, at den kendte sangerinde/sanger engang har haft et helt andet ydre end det, hun har i dag. Chers barndom lader dog til at have været en lykkelig tid; Cher brugter mange timer på at spankulere omkring i huset med sin mors høje hæle og sin fars kunstige øjenvipper. Cher fik ofte selskab af sin veninde, Sony Ericson, til denne kønsleg. Senere i sit liv, skulle Cher i nært samarbejde med Sony Ericson stifte en forening for kvinder og mænd uden hofter. Hver søndag ville Cher dukke op i patienterne og synge til deres hjerter, "I got you, babe", som et forsøg på at helbrede dem. Dødsraten steg drastisk ved dette arrangement, og myndighederne blev nødt til at lukke Chers og Sonys forening.


PlaylistLilleLogo
Bøssemusik - playlist

(Husk at højreklikke og åbn på ny fane eller vindue
så du kan få læst nogle flere artikler i stedet for at pille ved ringmuskulaturen]

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.