FANDOM


Bigred

"Hvis jeg nu giver dig ret, holder du så kæft?"

~ Mand om Chanty Binx


Chanty Binx, også kaldet "Big Red" af internettets såkaldte "debattører"[1], er en meget sur mandehader-feminist, der fra 2013 til 2016, blev udsat for en regulær Shit Storm efter et uheldigt optrin.

Lidt historikredigér

Den officielle forklaring, på de politisk korrekte medier[2] er, at Binx stod til en demonstration eller noget, der argumenterede for mænds ret til at være det modsatte af feminister[3]. Her var der så et lokum af en stodder, der svinede hende til, afbrød hende konstant[4], og fik nogen til at filme optrinnet[5]. Da hun så gik amok i en skinger tilsvining af mænd i almindelighed, klippede fyrene i filmen, smed det ud på Youtube, og gjorde hende til offer for en grotesk chikane[6].

Det interessante er

...at Binx flere år inden optrinnet, var arrangør ved en blokade af undervisningen på et universitet, hvor mænd blev nægtet adgang, og hvor demonstranternes polemiske skrigeri forhindrede en forelæsning. Samtidig optræder Binx rundt omkring på Youtube, i forskellige forsamlinger for såkaldt "Social Justice", hvor hun - før tilsvingen fra 2013 - bebrejder hvide mænd for alt, fra lesbiske negres økonomiske formåen i Uganda, til krydderbollers kvindeundertrykkende størrelse og form[7].

En typisk samtale med Binx[8]redigér

"Hej, jeg hedder Thomas! Hvad hedder du?"


""THOMAS" Er dét hvad du kalder dig selv!? Opkaldt efter "Apostlen" Thomas Den Vantro, der 1) er en del af Patriarkatet, 2) Er en del af det kvindeundertrykkende koncept "Kristendommen" og 3) nægter at tro på det man fortæller ham - er dét dit navn!?"


"Øh? Det har jeg altid heddet. Jeg synes bare at du så sød ud, som du stod der. Ville egentlig bare lære dig at kende."


"Så du siger "SØD"!? Hvad mener du helt præcist!? At jeg er en lille pige der skal holdes nede, eller noget du bare rager på!? Jeg har ikke henvendt mig til dig! - næ hov, du skal ikke gå når JEG taler! ...HAR I ALLE SET OG HØRT DET - JEG ER NÆSTEN-VOLDTÆGTS-OVERLEVENDE!!!"

Noterredigér

  1. Læs: Aggressive Trolls, der gemmer sig bag alskens dæknavne. Ligesom Binx's veninder!
  2. Dvs. i princippet alle medier. Selv Spademanns lider under det - hvornår har du sidst set en artikel hvor bogstavkombinationen "erker" også har et P foran? (Noten er "korrigeret" af en admin, i overenstemmelse med vores hæderkronede regler, red.)
  3. Maskulinister???
  4. Siger de. Ser man klippet, starter hun faktisk med at bede en kvindelig journalist, om at holde kæft.
  5. Dette indikerer dog, at de vidste at Binx ville komme...
  6. Nu tager vi lige feminazi-hatten helt ned foran øjnene, og ignorerer, at da hun "tilfældigvis" kom forbi demonstrationen, og "tilfældigvis" blev "overfaldet" verbalt, havde hun faktisk en skrevet liste over angreb mod mænd, med i hånden, som hun læste op af.
  7. Du ved, "bryst-simulatorer".
  8. "Typisk" skal dog tages med forbehold, for hun bliver nok ikke bagt på så tit.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.