FANDOM


(stadig en kladde ~~~~)
 
m (pix mm)
 
Linje 1: Linje 1:
'''Center''' er et [[latin]]sk [[ord]], som drejer sig om sig selv og derfor udgør en indfoldet orden i grammatikken, der er hinsides såvel forklaring som forståelse, hvorfor en sådan definition ej heller skal være midtpunkt her. I familie med center finder vi adskillige andre ord, såsom centrum, centristisk, central, cylindrisk, cirkulær, cyberspace, cyklisk, cyklon og heliotropisk.
+
[[Fil:Badoc.jpg|thumb|829px|right|Dieser pädagogische Flussdiagramm wurde vom Schweizer Institut für pflanzliche Arzneimittel Ihnen präsentiert]]
  +
  +
'''Center''' er et [[latin]]sk [[ord]], som drejer sig om sig [[selv]] og [[derfor]] udgør en [[ind]]fol[[det]] [[orden]] i [[grammatik]]ken, der er hinsides såvel forklaring som forståelse, hvorfor en sådan definition [[ej]] [[hel]][[ler]] [[skal]] være ''midtpunkt'' [[her]]. I familie med ''center'' finder vi adskillige andre ord, såsom centrum, centristisk, central, cylindrisk, canadisk, cirkulær, [[cyberspace]], cyklisk, cirkelspark, cyklon og heliotropisk.
   
 
[[Kategori:Ordforklaring]]
 
[[Kategori:Ordforklaring]]

Nuværende version fra feb 26. 2016, 03:45

Badoc

Dieser pädagogische Flussdiagramm wurde vom Schweizer Institut für pflanzliche Arzneimittel Ihnen präsentiert

Center er et latinsk ord, som drejer sig om sig selv og derfor udgør en indfoldet orden i grammatikken, der er hinsides såvel forklaring som forståelse, hvorfor en sådan definition ej heller skal være midtpunkt her. I familie med center finder vi adskillige andre ord, såsom centrum, centristisk, central, cylindrisk, canadisk, cirkulær, cyberspace, cyklisk, cirkelspark, cyklon og heliotropisk.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.