Spademanns…

Redigerer

Center

1
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 1: Linje 1:
[[Fil:Badoc.jpg|thumb|829px|right|Dieser pädagogische Flussdiagramm wurde vom Schweizer Institut für pflanzliche Arzneimittel Ihnen präsentiert]]
+
'''Center''' er et [[latin]]sk [[ord]], som drejer sig om sig selv og derfor udgør en indfoldet orden i grammatikken, der er hinsides såvel forklaring som forståelse, hvorfor en sådan definition ej heller skal være midtpunkt her. I familie med center finder vi adskillige andre ord, såsom centrum, centristisk, central, cylindrisk, cirkulær, cyberspace, cyklisk, cyklon og heliotropisk.
 
'''Center''' er et [[latin]]sk [[ord]], som drejer sig om sig [[selv]] og [[derfor]] udgør en [[ind]]fol[[det]] [[orden]] i [[grammatik]]ken, der er hinsides såvel forklaring som forståelse, hvorfor en sådan definition [[ej]] [[hel]][[ler]] [[skal]] være ''midtpunkt'' [[her]]. I familie med ''center'' finder vi adskillige andre ord, såsom centrum, centristisk, central, cylindrisk, canadisk, cirkulær, [[cyberspace]], cyklisk, cirkelspark, cyklon og heliotropisk.
 
   
 
[[Kategori:Ordforklaring]]
 
[[Kategori:Ordforklaring]]
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop