FANDOM


Cecilie

Glemte vi at skrive det? ... Cecilie er umådelig smuk og charmerende fandme lækker, men ingen mand har endnu opdaget det, da hun allerede er i gang med at få dig til at bryde sammen af grin.

Anne Cecilie Frøkjær (f. 12.maj 1936, 1953 og 1968[1]) er en dansk journalist, der har for vane at stå tidligt op om morgenen, for at snakke til seerne på TV2.

Siden hendes makkerskab her med journalisten Anders Breinholt, har hun haft svært ved at kunne nævne sit fødeår korrekt.

De tidlige år i Slagelseredigér

Anne blev tit og ofte drillet i skolen, da hendes madpakke var dobbelt så stor som hendes klassekammeraters. Men da hun samtidig var dobbelt så aktiv i gymnastiktimerne, blev hun ikke sendt til skolepsykologen.
Desuden var hun vanvittigt forgabt i Torben Lendager fra The Walkers og Gert von Magnus (den første forsanger i Mabel). Hendes umanerligt gode ordforråd gjorde, at hun til tider stadig sad og stak fingeren op i frikvarteret og hendes medfødte stædighed gjorde hende derfor til elevrådsrepræsentant, hvor hun fik indført, at lærerne skulle tillade mindst fem pjækketimer - om ugen.

Grunden til at hun blev til Cecilie var, at hun, i modsætning til alle pigerne, som røg Grøn Look, valgte at ryge grøn Cecil i stedet for. Hendes kælenavn blev til hendes eget navn, da hun fyldte 18 i 1954, 1971 og 1986. "Sille" var et kælenavn, som kom til senere.

Mødet med Michael Meyerheimredigér

Bouncywikilogo
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Cecilie Frøkjær.
Da hun var i begyndelsen af 20'erne, så hun, ligesom alle andre, et dødssygt program på TV2, som handlede om folk, som kunne vinde en blender eller et kroophold, hvis de kunne dreje på et hjul og kende forskel på vokaler og konsonanter.

Den lille, vakse krøltop, som styrede løjerne, havde en dragende virkning på Anne Cecilie, og efter at hun havde haft adskillige drømme, som handlede om overlagt mordCarina Jensen[2] fik hun taget sig sammen og sendte et regulært fanbrev til Michael Meyerheim.
Det blev han utroligt glad for, eftersom det stort set var det eneste fanbrev, han fik i sin tid som Lykkehjuls-vært. I brevet skrev hun, at hun brændende ønskede sig at studere til quiz-vært, hvor Michael i sædvanlig humoristiske stil svarede, at det gjorde manJournalisthøjskolen[3].

Kimen til noget stort blev plantet i det øjeblik, hvor Michael og Anne Cecilie mødtes i Grøften i Tivoli et par år senere på Michaels foranledning. Anne Cecilie var startet på Journalisthøjskolen, og Michael, som var lykkelig gift, kunne med rette hævde overfor sin kone, at det var et kollegialt samvær. Men lysten til at se Anne Cecilie tog hver dag til - og den var gensidig.

Goddavs i stuen til jer morgenfriske redigér

Michael Meyerheim fik da Go'Morgen Danmark startede i 1996 gennemtrumfet overfor Nordisk Film, at den unge kønne og vist nok også helt udannede uuddannede journalist skulle være hans medværtinde. Han skulle nok sørge for vittighederne indtil hun tøede op.....OG DET GJORDE HUN.
Da Michael opdagede at Anne Cecilie var sjovere end ham selv og han ikke blev nomineret til årets studievært på Billed-Bladet tog han konsekvensen i 2006.

Tabet af Michael blev en meget hård tid for Anne Cecilie. Hun gik over til Lars i stedet for. Samme blade som gav hende ros og anerkendelse skrev nu om mystiske ægteskablige forsøgsopstillinger[4] og faldt hende i ryggen da Danmark jo forstår at gøre samtlige ægteskaber blandt mediefolk til et afsnit i Erik og Annis liv.[5]

Udslusning til det virkelige livredigér

Efter at have siddet en menneskealder i Hovedbanegårdens tidligere cafeteria, uden at have fået frisk luft, tog hun i 2010 på en lang rejse via Dubai og Melrose Place, som til sidst endte hjemme i Slagelse.
Uden at have fundet erstatningen for DSB-akvariet og Lars D./Michael fik hun af sin mor det magiske spørgsmål som man som regel giver en pensioneret journalist:

30px-Cquote1 svg
Af alle de mange mennesker du har interviewet gennem tiderne - hvem af dem ville du så helst være?
30px-Cquote2 svg
Journalister


Anne Cecilie har i dag sin egen restaurant "Sille's" hvor hun tager i mod gæsterne og stiller nærgående spørgsmål til hvad de kunne tænke sig at spise. I køkkenet står bager-Ole og Nicolaj og ham med de søde sager.

Eksterne udvisninger og differencer redigér

Unoderne redigér

  1. Den sidste version blev endelig godkendt i cyborg-komiteen
  2. Categorina, var bogstavvender og kategoripige i Lykkehjulet
  3. ... hvilket jo rummede en vis grad af sandhed, da det jo er en kendt retrætepost for udbrændte journalister.
  4. partnerbytte, jalousihævntogter, "Ha-ha min bog sælger bedre end din" og "Nå, den gik nok ikke på TV2-Radio"
  5. Eller også er det mediefolkene der er i stand til lave Erik og Annis liv til en sæbeopera...


INDEN AT GO'MORGEN DANMARK FÅR LYST TIL AT BRUGE DENNE ARTIKEL TIL SÅKALDT KRITISK JOURNALISTIK, KAN VI PÅ FORHÅND ERKLÆRE DEN FOR 100% UVEDERHÆFTIG. ALT ER LØGN OG OPSPIND FRA ENDE TIL ANDEN. PERSONEN HAR ALDRIG EKSISTERET. HENDES UDSEENDE ER GROFT OVERVURDERET. INSINUATIONER OM UDENOMSÆGTESKABLIGE RELATIONER HAR INTET PÅ SIG. VI VIL BEDE PRESSENÆVNET OM AT UDTALE KRITIK, SÅ VI KAN OPNÅ ENDELIG ANERKENDELSE.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.